Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Bor, Balaton, Nyár, Szerelem

Balaton Sound
2016.07.06-10. @Zamárdi, Szabadstrand

Az idén tizedik jubileumát ünneplő Soundon már a nulladik napon beüzemel minden helyszín, tehát a fesztivál immár öt teljes napon át, maximális fordulatszámon pörög. Rekordszámú, majd’ 100 nemzetközi sztárvendég teszi tiszteletét a Balaton partján, a Grammy díjas duó, Macklemore & Ryan Lewis, valamint a 2015-ben a világ legjobb DJ párosának választott Dimitri Vegas & Like Mike, a legkeresettebb lemezlovas, Martin Garrix és a trance műfaj királya, Armin van Buuren. Hozzájuk csatlakozik újabb 30 nemzetközi név és a magyar zenei élet színe-java, akikkel teljessé vált a több mint 200 fellépőt számláló lista. A Balaton vizére épített Stégen reggeltől-reggelig mennek majd a bulik, a Balaton Sound szervezői pedig az idei évtől új szolgáltatással is kedveskednek azok számára, akik igazán különleges élményre vágynak.


 

450x165_sound

 

XX. Egri Bikavér Ünnep
2016.07.07-10. @Eger, Érsekkert

Idén már huszadik alkalommal rendezik meg az Egri Bikavér Ünnepet Szent Donát, a szőlőskertek, szőlősgazdák védőszentjének napja alkalmából. A város legnagyobb és legnépszerűbb INGYENES fesztiválján számos egri borász kiváló borokat és a város legjobb éttermei az italokkal harmonizáló ételeket kínál az érdeklődőknek. Eger város szívében, közel mindenhez két színpadon négy napig sokszínű zenei kínálat, önfeledt szórakozás várja vendégeit. Az Egri Bikavér Színpadon a szélesebb közönség számára is ismert fellépők és a fesztivál fő programjai lesznek láthatók és hallhatók.



450x165_egri_bikavr

 

VII. Balatoni Pörköltfesztivál
2016.07.08-09. @Balatonrendes

Idén immár hetedik alkalommal rendezik meg a Balatoni Pörköltfesztivált, ahol többek között lesz: népzene-, néptánc bemutató, lovaglás, mazsorett felvonulás, lovas kocsikázás, íjász- és betyár bemutatók, hagyományos népi mesterségek bemutatása, este pedig “A Jó Lacibetyár” szórakoztatja a közönséget, majd élőzenés táncmulatság várja a látogatókat. A fesztivál gasztronómiai része pénteken délután kezdődik, ahol az érdeklődők már megkóstolhatják a pörkölteket, szombaton pedig sok érdekes és értékes Kulturális és Folklór bemutató, produkció mellett Hagyományőrző Népi Ételek Készítését, Bemutatóját is megtekinthetik a fesztiválra látogatók.

 


450x165_prklt

 

II. Parti Pezsgés Fesztivál
2016.07.08-10. @Balatonboglár, Platán sétány

Ha nyár, napfény, strand, zene, pezsgés, akkor II. Parti Pezsgés Fesztivál! Könnyed, fiatalos, vidám, napfényes, strandos balatoni fesztiválhangulat várja mindazokat, akik ellátogatnak Balatonboglárra. Különböző sport- és szabadidős programokból nem lesz hiány, a jó hangulatról pedig a dél-balatoni borászatok legjobb borai és pezsgői gondoskodnak. Mert ugye a pezsgők, a rozék, a gyöngyöző- és habzóborok a nyár nélkülözhetetlen kellékei. Csekkold a naptáradat, jegyezd fel a dátumot: július 8-10! Hisz ott a helyed a háromnapos Parti Pezsgés Fesztiválon, a Balaton-parton, a balatonboglári Platán sétányon. Napközben napozhatsz a strandon vagy részt vehetsz a programokon és játékokban, este pedig önfeledt szórakozás és szuper koncertek várnak.

 


450x165_pezsgs

 

Örök szerelem hétvégéje
2016.07.08-09. @Fonyód

A Panoráma sétány a szerelmes andalgás tökéletes helyszíne, ahonnan a balatoni panoráma legcsodásabb fotói készülnek. Péntek este a Panoráma étterem múltidéző teraszán romantikus vacsorával, a Múzeum kertben utcazenészek muzsikájával várják a látogatókat, akik a szerelmesek lakatfalán elhelyezhetik lakatjaikat. A péntek estét Rúzsa Magdi szuperkoncert koronázza meg, mely a híres fonyódi piac téren kerül megrendezésre 21.00 órától.

 


450x165_rkszerelem

Szeretnél te is szerelmeddel a naplementében gyönyörködni, de nincs társad? Nézz szét fényképes társkeresőink között!

 

Csopaki Fröccsöntő és Pálinkanapok
2016.07.06-10. @Csopak, Fürdő utcai parkoló

Nincs csopaki nyár fröccs nélkül, és ez idén sem lesz másképp! Júliusban ismét megrendezik a Fröccsöntőt, ahol a kiváló csopaki borokat fröccs formájában is fogyaszthatják a látogatók. Csopaki Fröccsöntőn a fröccsök lépnek színre, amihez ezúttal is színes programok, koncertek, gyermekprogramok, pálinkaverseny kínálnak szórakozási lehetőséget. A borhét mintájára a helyszínen felállított boros pavilonokban ezúttal a különböző fajtájú fröccsök kerülnek előtérbe, hiszen a kiváló csopaki borok nemcsak önmagukban fogyasztva, hanem fröccs formájában is kitűnő italok. A boros pavilonok mellett gasztronómiai ínyencségek és kézműves vásár is várja az érdeklődőket.



450x165_frcccs

 

Bajai Halfőző Fesztivál
2016.07.07-10. @Baja, Szentháromság tér

Baja, a halászlé fővárosa! Baja nemzetközileg ismert, a rekordok könyve által jegyzett halfőző fesztiválja az idők során valódi fiesztává lett. Július második szombatján évről évre közel kétezer helyi és vidéki alkalmi szakács vendégeli meg barátait halászlével a belvárosban. A fesztivál négynapos programsorozattá nőtte ki magát, mely több tízezer embert vonz. A bekebelezett étek mennyisége is gigászi: több mint húszezer adag bajai halászlé készül. Az ízletes ünnephez mintegy 14 tonna halra, 12 mázsa vöröshagymára, közel 600 kiló őrölt pirospaprikára, 14 ezer liter vízre és 12 mázsa halászlétésztára van szükség.

 


450x165_bajaihal

Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra éppen online társkeresőink között!