Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Gasztro-, divat- és gyermekprogramok

Forralt Bor Fesztivál és Gasztronómiai Nagyvásár
2016.11.18-20. @Örkény, Városközpont és városi piac

Örkény Város idén immár V. alkalommal rendezi meg az Örkényi Téli Forralt Bor Fesztivált és Gasztronómiai Nagyvásárt. Ha egy kellemes hangulatú program után vágysz, csodás környezetben, feltétlenül látogass el a Forralt Bor Fesztiválra, ahol a több ezer kézműves termék mellett magyaros ételeket is kóstolhatsz, valamint megismerheted a fesztivál legjobb forralt borát is. A fesztivál ideje alatt ingyenes korcsolyapálya is nyílik, valamint számtalan szórakoztató program várja az érdeklődőket, mint például: Charlie, Maszkura és a Tücsökraj, Fenyő Miklós és Anna and the Barbies koncertek.




Forraltbor
 


Borkorcsolya Napok a Gyógyvizek Völgyében

2016.11.18-20. @Egerszalók, Demjén és Egerszólát

A Borkorcsolya napok alkalmat ad az ideérkezőknek a három település Egerszalók, Demjén és Egerszólát legjobb borainak és borkorcsolyáinak megkóstolására, különleges pincék felkeresésére, a helyi egyedi szolgáltatások megismerésére. A Gyógyvizek Völgye nem csak a vizeiről, fürdőiről vagy sódobmjáról híres, finom borai messze földön is megmérettettek.




Borkorcsolya2
Szeretnél részt venni az eseményen, de nincs kivel? Nézd meg egri társkeresőinket!

 
XXV. Vasútmodell Parádé
2016.11.19-20. @Pécs, Pécsi Kulturális Központ

A Pécsi Kulturális Központban idén is megrendezésre kerül a Vasútmodell Parádé, ahol a kis- és nagyvasutak kedvelői bepillantást nyerhetnek a vasutak világába. Lesz majd egy 23 nm-es N-es klub terepasztal, LEGO vasút, vendég kiállítók különböző méretarányú terepasztalai, szakmai előadás, játszóház (papír makett bütykölde és játék terepasztalok), börze és még sok más érdekes program.



Vasttrtneti
Várnak az érdekes programok, de nincs kivel elmenned? Nézz szét pécsi társkeresőin között!


 
Márton Napi Libafesztivál
2016.11.18-20. @Budapest, Vajdahunyad Vára

November 18-20 között immár V. alkalommal kerül megrendezésre a Márton Napi Libafesztivál, ahol számos hagyományhoz illő program, tradicionális ételek, italok, és megannyi Márton napi különlegesség várja az érdeklődőket. A szervezők gyermek műsorokkal, kézműves foglalkozásokkal is készülnek a legkisebbek számára, ahol többek között elkészíthetik saját töklámpásukat és lampionjukat. A felnőttek megízlelhetik a magyar termelők zamatos nedűit, a legjobb újborokat, pálinkákat és kézműves söröket, a termelői vásáron és Márton ünnepi Konyhájában pedig különleges, alkalomhoz illő ételeit.




Libanapok.[1]
 
 

Divat Placc by night az Ankertben

2016.11.16. @ Anker't, 1061 Budapest, Paulay Ede utca 33.

Novemberben két alkalommal, 16-án és 30-án szerdán ad randevút a divat rajongóinak a DivatPlacc by Night új helyszínen, a belvárosi Anker’t-ben! Miközben szól a zene, bárki kedvére válogathat a szuperebbnél szuperebb darabok között. A legbulisabb esti vásár a belváros közepén, az Operától alig ötven méterre, a szórakozónegyed egyik legnagyobb fedett kerthelyiségében található, ahol egyszerre piacozhatsz, diskurálhatsz, táncolhatsz és falatozhatsz.




divat2
Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Nézz szét diplomás társkeresőink között!