Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Gasztronómiai rendezvények

10. Bánhorváti Lángos Fesztivál
2016.11.26. @Bánhorváti

A fesztiválon a látogatók megismerkedhetnek a bánhorváti lángos, a görhő, a herőce, a laksa, a farsangi fánk titkaival, miközben népzenei előadókat hallgatva elvegyülhetnek a vásári forgatagban. A fesztiválozókat házi pálinkával és forralt borral is várják, de aki akar forrásvizet is ihat a helyi Miklós-kútjából. Gyere el ismerőseiddel, barátaiddal és tölts el egy szép napot a régi világban, Bánhorvátiban. A rendezvény látogatása ingyenes!




Langos

 
XIII. Magyarországi Újbor és Sajt Fesztivál
2016.11.26-27. @Budapest, Vajdahunyadvár

Gyere el barátaiddal, ismerőseiddel, és kulturált körülmények között élvezd "az új ízek harmóniáját...". Magyarország legjobb újborai és hozzá illő, többek közt világhírű, kézműves sajtokat és a határon túli magyar sajttermelők termékeit kóstolhatod meg. Most megtudhatod a pincészetek képviselőitől mit rejt magában a 2016-os évjárat. Válaszd ki a legjobb újbort és sajtot, melyet a közönségdíjra javasolsz! A látogatók egy fesztivál logóval ellátott poharat is kapnak ajándékba.




jbor fesztival
 
 
Tatai Vadlúd Sokadalom
2016.11.26. @Tata

Látogassatok ki a tatai Öreg-tó partjára, és legyetek szemtanúja a madárvonulás lenyűgöző jelenségének. Az egész napos program során mindenkinek lehetősége nyílik teleszkópos madármegfigyelésre, mellyel szinte testközelből láthatók ezek az egyébként félénk madarak. A madárgyűrűzési bemutató mellett előadásokkal, kiadványokkal, élőállatos bemutatókkal, természetvédelmi és környezetvédelmi tanácsadással, természetjáró és ökoturisztikai túraajánlatokkal, csillagászati programokkal, játszóházzal várnak minden kedves érdeklődőt.




Vadld
 
 
BonBon Csokoládé & Sütemény Fesztivál
2016.11.26-27. @Veszprém, Brusznyai u.

Végig söpör az országon a BonBon csokoládé és sütemény fesztivál! A rendezvényen több mint 20 kiállító és vásározó vonul fel az ország javai közül. Csokoládék, sütemények, kiegészítők és könyvek minden mennyiségben! A színpadon az ország legjobb cukrászai tartanak érdekesebbnél - érdekesebb bemutatókat. A két nap műsorvezetője: Erdélyi Mónika, aki kedvességével és kíváncsiságával faggatja a fellépőket és a standosokat.



Bonbon fesztival
Szeretnél az igazi társ oldalán szuper rendezvényeken részt venni? Nézz szét veszprémi társkeresőink között!


Debreceni Bormustra
2016.11.26. @ Debrecen, Déri tér 1.

Ebben az évben is megrendezik Kelet-Magyarország egyik legszínvonalasabb boros rendezvényét, a Debreceni Bormustrát, amely ismét a Déri Múzeum patinás falai között várja a borrajongókat. 2016-ben immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a TOP20 seregszemle, amelyen húsz pincészet mutatja be legszebb borait. Természetesen gasztronómiai sarok is kialakításra kerül, ahol sok finomság várja a borozgató vendégeket.




Bormustra
Megkóstolnád a finomabbnál finomabb borokat, de nincs kivel? Nézd meg debreceni társkeresőinket!
 
 
Tortafesztivál
2016.11.26. @Nagykanizsa, Kanizsa Centrum Nagykanizsa

2016. november 26-án megrendezésre kerül a hatodik kanizsai tortakészítő verseny. A profi és amatőr versenyzők ünnepi, emeletes, különleges, extra tortákkal nevezhetnek, grillázs-, krémes és burkolt kategóriában, de a szervezők várják  a legfinomabb házi sütikkel versenyző minimum kétfős csapatokat is.




Tortafesztival
Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találd meg a párod éppen online társkeresőink között!