Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

HIGH CARE® LAST MINUTE ajánlat – a nyár szépítő kezelésére júl20

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

HIGH CARE® LAST MINUTE ajánlat – a nyár szépítő kezelésére

A hosszú, forró nyár szerelmeseinek és a társkeresőknek kínál a High Care egy gyors és látványos arc-és testkezelést 20 % kedvezménnyel.

A „BIOLIFTING” fantázia nevű kényeztető kezelésben az arcbőr alapos tisztítását követően egy kollagénnel, hyaluron savval és aloe verával átitatott feltöltő, hidratáló maszk kerül az arcra, majd az ide nyár szenzációját, a Multitalent Body Mask alakformáló csomagban lévő maszkot masszírozzuk be a kezelni kívánt testfelületre (térd aljától egészen a hasig). A maszk különlegessége a Chlorella alga, amely az alakformálásban „csodákra” képes. Az algás maszkot tiszta – 90 citrom tartalmának megfelelő - C-vitamin porral turbózzuk fel, mely eredményeként testünk feszesebbé, karcsúbbá válik. Tapintása bársonyos lesz, olyan, amelyre mindig is vágytunk. Ezután egy speciális fóliazsákban pihenünk 30 percet, mialatt a High Care egyedülálló oxigénterápiás búrája alatt értékes oxigénhez, energiához jutunk, melyet minden sejtünk „meghálál”.

Kevesebb, mint 1 óra alatt garantáltan a nyár legjobb fiatalító kezelésében lesz részünk.

A kedvezményes kezelés igénybevételéhez nem kell más tenned, mint ellátogatni valamelyik High Care szalonba (üzletlista: www.highcare.hu) és a következő jelszót bemondani:

„HIGH CARE AUGUSZTUS”

A kedvezményes „BIOLIFTING”-kezelés – a Randivonal Társkeresői számára  – augusztus 31-ig vehető igénybe!