Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Őszi programok az egész családnak

 
Kürtőskalács Fesztivál
2016.10.07-09. @Budapest, Városliget, Vajdahunyad Vára

A fesztivál elsődleges célja továbbra is a kürtőskalács népszerűsítése, eredeti, hagyományos, faszénparázson való készítési módjának megismertetése, ezáltal pedig a magyar tradíciók ápolása. Faszénen, elektromos sütőben vagy olajban sütve, végtelen számú ízvariációban, több méretben és formában egyaránt megtaláljátok a kürtőskalácsot a fesztiválon. Természetesen a sok finomság, a gasztroudvar és kézműves vásár mellett, a Kürtősfesztre igazi fesztivál hangulat is fogadja a látogatókat.



kurtoskalacs fesztival
 
 

Játékválasztó Családi Élménynap! Óriási társasjáték party!

2016.10.09. @Budapest, Erzsébetligeti Színház, Hunyadvár u.

Több mint 200 kipróbálható játék egy teljes nap! Vissza nem térő alkalom, hogy kipróbáld az új társasjátékokat! Végre nem zsákbamacskát vásárolsz, hanem olyan társasjátékot, amivel nagyon jól szórakozol Te és a családod! Minden érdeklődőt 10-18 óráig várnak az Erzsébetligeti Színházban, ahol a „játszóház” mellett, ugrálóvár, arcfestés és még sok más izgalmas móka is várja a családokat a játékokon kívül!




jatekvalaszto

 
VI. Oktoberfest Sörfesztivál
2016.10.07-09. @Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok előtti tér, Zala Pláza parkoló

A zalaegerszegi OKTOBERFEST Sörfesztivál Magyarország egyetlen és hivatalos védjeggyel rendelkező "Oktoberfest-je". Az ingyenes gasztronómiai és kulturális rendezvényt évről évre a Zala Plaza parkolójában és a Városi Sportcsarnok előtti téren rendezik meg. Az OKTOBERFEST-sörfesztivál senki számára nem idegen, 200 éves hagyománnyal rendelkező sörfesztivál, melyet Münchenben több millió látogató részvételével rendeznek meg minden évben.




oktoberfest

Szívesen kóstolnád meg a különleges söröket, de nincs kivel elmenni? Nézz szét zalaegerszegi társkeresőink között!
 
 

Olaszrizling Október Nagykóstoló

2016.10.08. @Budapest, Corinthia Hotel Budapest

Az október idén negyedszerre is hazánk legnépszerűbb fehérszőlőjéről és boráról szól: a Winelovers ismét megtartja Olaszrizling Október nevű rendezvénysorozatát. Ebből az alkalomból keresték a legjobb magyar rizlingeket: a csaknem 120 tételből álló sorban szinte minden borvidék bizonyított, a rajnai rizlingek meccsén 16 pincészet 21 bora mérkőzött meg.




olaszrizling
 
 

Pannonhalma Bornap

2016.10.08. @Pannonhalma, Pannonhalma Főtér

A Pannonhalma Bornapon számos program várja az ide látogatókat. Többek között fellép a Vivat Bacchus, az Apnoé, a Budapesti Utcaszínház, az Esti Egyenleg, a Dynamite Dudes és a sokak által várt MAGNA CUM LAUDE ad másfél órás nagykoncertet este 20 órai kezdettel. Ezenkívül 10 borászat várja finomabbnál-finomabb boraival a bornapra kilátogatókat.



Bornap
 
 

Siófoki Halfesztivál

2016.10.07-09. @Siófok, Fő tér

Kulturális és gasztronómiai fesztivál, ahol minden a halról szól...Streetfood verseny Lázár cheffel, Margaret Island, Freddie, Halpiknik, Paddy and the Rats, The Immigrants, Old Boys, Bogár Muzsika gyermek koncert, különleges halételek, mazsorett, hastánc, balett, esküvői divatbemutató és még sok-sok program várja a kedves látogatókat a Halfesztiválon Siófok Fő terén!
 



halfesztival

 
Tökfesztivál Balatonalmádi
2016.10.08. @Balatonalmádi

A tökfesztiválon bebizonyosodik, hogy a tök nem egy unalmas zöldség, hanem nagyon finom és tápláló étel. Ráadásul igencsak szórakoztató dolgokat készíthetnek belőle a résztvevő családok. Itt az alkalom megtapasztalni, hogy boszorkányok márpedig vannak! Töklámpás faragás, tökös ételek kóstolója, kézműves játszóház, tökkel kapcsolatos mesék, Balaton társasjáték és kirakodó vásár várja a kicsiket és nagyokat.




tokfesztival

Vegyél részt a legjobb őszi programokon a hozzád illő társ oldalán! Találd meg párod nálunk, nézz szét online társkeresőink között!