Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Street food és fesztiválok

Keszthelyi Sörfesztivál
2016.07.20-24. @Keszthely, Móló melletti sétány

Az egyszerűbb világos söröktől kezdve, a nehezebb IPA, EPA és porter típusokon át, a könnyed nyári gyümölcsös sörökig mindennel találkozhattok az első Keszthelyi Sörfeszten. A sörök mellett pedig röviditalokkal, fesztiválos és steet-food ételekkel, édességekkel és kézműves árusokkal is találkozhattok, de kulturális programokkal is várják az érdeklődőket.




Srfesztivl.[1]


Retro Balaton Fesztivál
2016.07.22-23. @Fonyód, Piac tér

Világsztárok és legendák Fonyódon. Július 22-23-án visszautazhatunk egy kicsit az időben egészen a hetvenes-, nyolcvanas-, kilencvenes évekig, amikor még magnókazettán hallgattak a nyaralók zenéket, amikor dübörgött a fonyódi Gyöngyhalász. Amikor a Balatonon csodáltuk az NSZK-ból érkező autócsodákat. A legnagyobb magyar retro sztárok fognak fellépni a Retro Balaton Fesztiválon, nem érdemes kihagyni! 

 


Retro fesztivl


Babel Sound – Világzenei Fesztivál
2016.07.19-24. @Balatonboglár

Az egyik legizgalmasabb hazai fesztiválon vehetsz részt július 19. és 24. között Balatonbogláron. Hat nap, nyolc helyszín, interaktív programok és több mint nyolcvan fellépő! A gyönyörű balatoni panoráma, a festői domb a Gömbkilátóval és a pihenéshez is nagyszerű strand pedig mind-mind a fesztivál díszlete.




babel sound


Harkányi Fürdőfesztivál
2016.07.22-24. @Harkány, Harkányi Gyógyfürdő

A Harkányi Gyógy- és Strandfürdő legnépszerűbb tradicionális eseménye, a Fürdőfesztivál mindenki számára kínál valami érdekes eseményt. Családi- és gyermekprogramok, vizes-pólós szépségverseny, pocak szépségverseny, kulturális programok, könnyűzenei koncertek, medence melletti tánc- és nótaműsorok gazdagítják a kínálatot.




Frdfesztivl


XXI. Balatongyöröki Borfesztivál
2016.07.21-24. @Balatongyörök, Balaton-parti sétány 

A megújult Balaton-parti sétányon a platánfák alatt rendezett négynapos program során a látogatók megismerkedhetnek a györöki és környékbeli borokkal, késő délutántól, kézműves vásár, gyermekprogramok, esténként pedig könnyűzenei koncertek és utcabál várja a szórakozni vágyókat.

 



Borfesztivl


I. Alföldi Street Food Fesztivál
2016.07.22-24. @Albertirsa, Strandfürdő 

A lassan egy évtizede fejlődésnek indult és mára virágzó hazai gasztronómia esszenciájának számító eseményre az Alföldön – és Albertirsán - első ízben kerül sor, ahol egy időben és egy helyen vonultatják fel a környék és az ország legjobb Streed Foodosait, borászatait, kézműves sörözőit, kézműves élelmiszer termékeit, termelőit. A Lepény Betyár segítségével pedig elkészítik Magyarország legnagyobb lepényét, ami Guiness rekord lesz. 

 

 

Streetfood



Téged is érdekelnek a színes nyári programok, de nincs kivel elmenni? Nézz szét fényképes társkeresőink között!