Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Traktoros lánykérés

 
Legtöbben már gyermekkoruk óta várják azt a romantikus és megható pillanatot, amikor a fiú térdre ereszkedik a lány előtt, előveszi a zsebéből a gyűrűt és felteszi a nagy kérdést: "Leszel a feleségem?".

Mivel ez egy megismételhetetlen és egyszeri pillanat, a férfiak kreativitása nem ismer határt. Hallottunk már videójátékban történt lánykérésről, falfestős ötletről, de még vízalatti búváros lánykérésről is, de a megvalósított ötletek száma szinte végtelen.

Ezzel a bejegyzéssel most egy sorozatot indítunk, mindig egy-egy izgalmas, kreatív vagy érdekes lánykérést megmutatva nektek. Reméljük, ezzel inspiráljuk majd a leendő vőlegényeket is, hogy emlékezetessé tehessék a pillanatot.

gyr2

Mai első videónkban megnézhetitek, miként kéri meg egy vidéki gazda barátnője kezét. A lánykéréshez nem kell mindig puccos helyszín vagy méregdrága autó, ha tényleg szereted a párodat, akár még egy traktor segítségével, a gabonavetésnél is megkérheted a kezét.