Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Pálinka, kolbász, egyre hulló falevelek

Múzeumok őszi fesztiválja

Idén is megnyitja kapuit a Múzeumok Őszi Fesztiválja, ahol a szervezők tematikus közönségprogramokkal várnak minden érdeklődőt. A résztvevők egy különleges tárlatvezetés során a pincétől a padlásig végigjárják az egyes múzeumokat, sőt találkozhatnak alkotóművészekkel, megismerhetik egyes múzeumok kulisszatitkait és egy rendhagyó múzeumi felfedezőtúrán is részt vehetnek.


Élményekben gazdag őszi programok várnak rád is! ha még nincs kivel részt venni rajtuk, nézz szét legújabb társkeresőink között!

 

Budavári pálinka-és kolbászfesztivál

Aki szereti a pálinkát, annak kötelező kilátogatnia a Budavári Pálinka- és Borfesztiválra, ahol idén 25 pálinkafőzde specialitásait kóstolhatják meg a látogatók – sőt a vállalkozó kedvű vendégek még saját pálinkájukat is elkészíthetik a Rézangyal standjánál! Mindemellett 10 kolbászkészítő, bor-és sajttermelő gondoskodik arról, hogy senki se maradjon éhen. A rendezvény vendége idén a Karib-térség, a szigetvilág hangulatát idéző programok közben pedig az év vendégpárlatát, a rumot, az ebből készült koktélokat és különleges ételspecialitásokat kóstolhatnak a kilátogatók.

 

 

Népzene és Néptánc Fesztivál Móron

Ha kikapcsolnál a hétvégén és az időt legszívesebben a szabadban töltenéd, látogass el Mórra, ahol Bornapokkal egybekötött Népzene és Néptánc Fesztivált szerveznek! Szombaton érdemes elsétálni a Vértes lábánál fekvő dűlőn található Lovasparkba, ahol Bornapi Lovasparádét tartanak, a park melletti Lovasvendéglőben pedig finomabbnál finomabb ételeket kóstolhatsz meg.

 

Oszd meg a kulináris és kulturális élményeket a hozzád illő társsal! Találd meg az igazit fényképes társkeresőink között!
 

Villányi vörösborfesztivál

Mint minden évben, idén is október első hétvégéjén rendezik meg a borvidék borászainak és borkedvelőinek legnagyobb találkozója, a Villányi Vörösborfesztivált. A szervezők kulturális és szórakoztató rendezvényekkel és sokféle finom vörösborral várnak minden érdeklődőt. A főutcát ilyenkor kézművesek népesítik be, így az valóságos vásári forgataggá változik a hétvégén. Esténként az újonnan épített Rendezvénytéren olyan előadók koncertjeit élvezhetjük, mint Radics Gigi, Takács Nikolas vagy a Magna Cum Laude, ezeket követően pedig fergeteges, hajnalig tartó utcabál veszi kezdetét.

 

 

Design Hét Budapest Fesztivál

Tíz éves lett a Design Hét Budapest Fesztivál! Ennek örömére 10 napos programot szerveztek mindenkinek, akit érdekel a divat, aki értékeli a szépséget, aki mindig lendületben van, és aki szereti a dolgokat kicsit másképp szemlélni, mint a többi ember. A fesztivál keretein belül részt vehetünk csoportos sétákon, éjszakai biciklis városnézésen, design túrákon, workshopokon, design vásárokon, divatbemutatókon, benézhetünk divattervezők és designerek stúdióiba, a gasztroprogramokon pedig design menüket kóstolhatunk. A kicsik számára olyan gyermekprogramokkal készülnek a szervezők, mint 3D nyomtatás, lézervágás és kreatív tervezés.