Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Nem az a fontos ki az első szerelmed, hanem az, hogy ki az utolsó

 
Az alábbi történetet Csilla és László küldte nekünk, akik megtalálták egymást az oldalon. Nagyon örülünk nekik! Ha Te is sikerrel jársz a társkeresésben a Randivonalon, ne felejtsd el megírni és elküldeni nekünk történetedet a sikersztori@randivonal.hu címre!
 
Tisztelt Randivonal!

Mindössze 2 hét társkeresés alatt, megtaláltuk egymást Csillával.

Néhány nap keresgélés után, a távolság szerinti rendezést használtam és találtam egy nagyon kedves hölgyet, akinek írtam és hamar válaszolt.

Két nap múlva telefonon is beszéltünk, majd egy “állás interjú” hangulatú kávézás közben személyesen is találkoztunk.

Itt Csilla látta, hogy bemutatkozó szövegemhez híven, mármint, hogy ”Nincs normális pasi”, nem okoztam csalódást Neki.

Három nap múlva elmentünk vacsorázni, utána kipróbáltuk húsz másodpercig milyen egymást megölelni.

Én másnap reggel, amikor megnéztem közös fényképünket, elkezdtem érezni azt a bizonyos érzést, mintha már beleszerettem volna ebbe tüneményes hölgybe.  Ezt az információt három napig magamban is tartottam, amikor az egyik szokásos “Hogy aludtál?” Üzenetben megírtam neki, hogy szeretem.

Csilla picit megijedt ettől, hogy ilyen hamar már ezt éreztem iránta. De mivel - saját szavait idézem- nagyon szimpatikusnak talált, folytattuk egymásmegismerését.

Hamar kiderült, hogy nagyon sok a közös bennünk, mindketten úgy éreztük végre révbe értünk.

Azóta rengeteget vagyunk együtt és tervezzük a közös jövőt. Mindketten úgy érezzük, hogy megtaláltuk azt, akivel hátra lévő életünket le akarjuk élni.
 
Köszönettel!

Csilla-Laszlo

Csilla & László