Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

"Szerelem volt első látásra"


Az alábbi történetet Zoltán küldte nekünk, aki megtalálta párját az oldalon. Ha Te is sikerrel jársz a társkeresésben a Randivonalon, ne felejtsd el megírni és elküldeni nekünk történetedet a sikersztori@randivonal.hu címre!

Tisztelt Randivonal,

A Randivonalra korábbi jó tapasztalataim miatt jelentkeztem ismételten. Itt ismerkedtem meg Erikával, aki először regisztrált. Mind a ketten túl voltunk néhány randin, illetve leveleztünk másokkal is, mielőtt egymásra találtunk. Néhány levélváltás és telefonos beszélgetést követően, július 17-én találkoztunk először.

20200906_193429.[1]
Szerelem volt első látásra. Mind a külső, mind a belső megfogott bennünket. Azonnal tudtuk, illetve reméltük és bíztunk abban, hogy életre szóló szerelmet találtunk. Ezt a csodás érzést azóta is nap mint nap megéljük. Valóban a nagy Ő-t, a nagy betűs SZERELMET találtuk meg a Randivonalnak köszönhetően. Köszönet a Randivonalnak, hogy ezt a " csodát" minden pillanatban átélhetjük.

20200912_1406490.[1]

Mindenkinek, aki valóban komoly kapcsolatot keres, ajánlani tudom a Randivonalat.

Erika és Zoltán