Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Nem tudtam elképzelni, hogy ez összejön

Válaszoltam is a levélre, csak mivel a levél több mint egy hete érkezett, nem igazán számítottam válaszra. De szerencsémre tévedtem, pár napi levelezés után pedig már számot is cseréltünk, majd összejött a személyes találkozás, amit még pár követett, és azóta együtt vagyunk.

 

Az alábbi történetet Renáta küldte. Ha Te is sikerrel jársz a társkeresésben aRandivonalon, ne felejtsd el megírni és elküldeni nekünk történetedet a sikersztori@randivonal.hu címre!

 

Valahogy nem tudtam elképzelni, hogy ez összejön. Hogy egy társkeresőn találjak párt ÉN?!?! Ugyan... Nem is voltam rágörcsölve a dolgokra, hogy egy a randin múlik minden és most kell meggyőznöm valakit arról, mennyire szép-okos-kedves-aranyos-tökéletes vagyok. A randik változók voltak, mondjuk egynél többször csak egy sráccal találkoztam, de az is inkább olyan baráti pizzázás volt.

 

Az utolsó pár hónapban már nem is látogattam az oldalt, mert kezdtem kicsit besokallni a „szép vagy, ismerkedjünk” (köszi, hú de megerőltető lehetett ez a három szó), „van kedved ismerkedni?” (nem, ez a hobbim, hogy társkeresőkre járok) jellegű üzenetektől. Valami oknál fogva mégis felnéztem, és egy új üzenet fogadott, nem is értettem, mert az e-mail címemre szoktam kapni egy értesítőt, ha valaki írt, kivéve ebben az esetben…

 

A levél nagyon aranyos volt, humoros, kerek, volt eleje, közepe, vége, ez már magában megfogott, majd megnéztem a fiú adatlapját, a képeit és azt a pár dolgot, amit magáról írt. Szimpatikusnak találtam. Válaszoltam is a levélre, csak mivel a levél több mint egy hete érkezett, nem igazán számítottam válaszra. De szerencsémre tévedtem, pár napi levelezés után pedig már számot is cseréltünk, majd összejött a személyes találkozás, amit még pár követett, és azóta együtt vagyunk.

 

Ez még egy nagyon friss, 2 hónapos kapcsolat, de jól érezzük magunkat, és mindenképpen hosszú távra gondolunk.

 

Köszönünk mindent!