Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

5 legromantikusabb étterem Budapesten

Eljött a hideg, esős, őszi idő, ilyenkor a legjobb randihelyszín egy romantikus kis étterem, ahol finom ételek mellett tudhattok meg mindent egymásról. Budapest bővelkedik ilyen helyekben, így összegyűjtöttünk most nektek 5 helyszínt, ahol biztosan egymásra hangolódtok majd.

 

Alabárdos Étterem

A történelmi Várnegyedben, Budapest legromantikusabb helyén található étterem minden szerelmes pár tökéletes találkahelye. A különleges helyszín mellett igazi magyar ételekkel és hozzá passzoló kiváló magyar borokkal kápráztatnak el titeket. A romantikus hangulatot az élőzene fokozza és bármikor is érkeztek, mindig évszakhoz illő, családias és vegetáriánus ételekkel is várnak titeket.

Étlapért kattints IDE!

 

Zeller bistro

A belvárosi forgatagtól kicsit távolabb, de még mindig nem elérhetetlen helyen található Zeller bistro pincehelységgel és kedves, mosolygós emberekkel vár titeket. Az asztalokon nem terítő, hanem papír és színes ceruzák várnak, így bátran leírhatod vagy rajzolhatod azt szíved választottjának, amit nem mersz kimondani. Az állandó ételek mellett szezonális alapanyagokból készült fogásokat is kóstolhattok, így bármikor is érkeztek, biztosan találtok valami kedvetekre valót.

Részletekért kattints IDE!

 

Spoon Restaurant

Ha igazán szeretnéd lenyűgözni randipartnered, akkor ez a hatalmas hajó a Lánchíd lábánál tökéletes helyszín lesz rá. Ennél romantikusabb és lélegzetelállítóbb kilátással rendelkező éttermet nem nagyon választhatsz, ráadásul a hagyományos magyar konyha mellett igazi ínyencségekkel is találkozhattok. Ha igazán komolyra fordulna a dolog kettőtök között, akkor akár az első randitok helyszínén is tarthatjátok évek múlva az esküvőt, amikor is ugyanabban a székben ülhettek, mint az első pillanatokban.

Étlapért kattints IDE!

 

Hemingway Étterem

A Feneketlen tó partján található étterem tökéletes helyszín, ha a vacsora után különleges környezetben tennétek egy kellemes, romantikus sétát. Az étteremben családias, mégis romantikus hangulat érezhető és a magyar fogások mellett makrobiotikus ételek közül is válogathattok, így akkor sem kell aggódnod, ha randipartnered nagyon odafigyelne alakjára. Az ételhez illő borokat sommelier segítségével választhatjátok ki, így aztán már csak rajtatok múlik, hogyan alakul az este.

Étlapért kattints IDE!

 

Kárpátia Étterem

Az útikalauzok szerint a Kárpátia Étterem romantikus hangulata utánozhatatlan. A lélegzetelállító belső, kézzel festett falaival, történelmi festményeivel és érzelmes cigánymuzsikáival romantikus hangulat uralkodik az étteremben. A hagyományos magyar fogások mellett különleges ételeket is kóstolhattok, melyek harmonizálnak a hely hangulatával.

Étlapért kattints IDE!