Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Balaton, zene, szerelem

Művészetek Völgye Fesztivál

2014.07.25.-2014.08.03.

Ha igazán családias fesztiválra vágytok, akkor látogassatok el Kapolcsra, ahol minden sarkon, minden kis utcában vár benneteket valamilyen program és árus hazai termékekkel. Kézművesek, néptáncosok, komoly és könnyűzenei koncertek és hagyományápoló programok színesítik a vásári forgatagot. Ha pedig a forróságtól kitikkadtatok, ugorjatok át a Balatonra, nincs annyira messze, és csobbanhattok egyet a hűs habokban.

Várnak a nyári fesztivál élmények! Szívesen részt vennél rajtuk, de nincs kivel? Nézd meg 30-as társkeresőinket!

Vonyarci Boros Forgatag

2014.07.23.-2014.07.27.

Ezen a fesztiválon a finom boroké és kézműves ételeké a főszerep! Lesz minden, amire csak vágytok, e mellé pedig izgalmas programok közül is válogathattok. Napközben sok-sok rendezvény, esténként pedig fantasztikus koncertek, többek között fellép majd az Orfeum Vándorszínpad, a ByTheWay, a Kowalsky meg a Vega és Lagzi Lajcsi. Napközben pedig a Balaton partján pihenhetitek ki az esti koncertek és az utcabál fáradalmait.

 

 

V4 Fesztivál és Színházi Találkozó

2014.07.24.-2014.07.29.

Ha egy igazán különleges programra vágytok, amely nem csak egy egyszerű színházi találkozó, hanem valódi kulturális felüdülés, akkor ezt a fesztivált nem szabad kihagynotok. A szervezők nem csupán néhány előadással akarják szórakoztatni az ide érkezőket. Egy olyan határokon átívelő színházi együttműködést kívánnak létrehozni, melynek végére egy közös előadás is megszületik a 4 ország közreműködésével. Emellett lesz Csík zenekar lemezbemutató koncert, Quimby koncert, Dolhai Attila nyárindító nagykoncert és sok más kulturális program.


Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra éppen online társkeresőink között!

 

Balaton, napsütés és a ROCK!

2014.07.24.-2014.07.27.

A Rock Beach Fesztivál tavaly indult metálfényű útjára a hazai fesztivál palettán, de máris hatalmas sikert ért el. Ha mindketten rock zenerajongók vagytok, akkor idén ott a helyetek, hiszen nem csak hazai, de külföldi előadókkal is igyekeznek lenyűgözni titeket. 3 nap alatt 30 koncert és rengeteg fellépő szerepel a listán, így bármikor is érkeztek, biztosan találtok kedvetekre való zenekart. Nem kell aggódnotok a meleg miatt sem, hiszen napközben a Balaton vizében hűsölhettek és jéghideg sörrel a kezetekben.

 

Pihenés Tirolban

Friss levegőre, kikapcsolódásra vágysz? Hagyd otthon a gondokat és irány a páratlan szépségű tiroli táj, ahol aktívan pihenhetsz és számos mesés helyet felfedezhetsz! A túrázók a közeli túraútvonalakon, vagy a via ferrata utakon találják meg a számukra megfelelő kihívást. A bringafanatikusok kerékpárt bérelhetnek, és ha az idő engedi, bejárhatják a közel 800 km-es útvonalat. Hegymászásra, siklóernyőzésre is van lehetőség, de az öreg romokat is bebarangolhatjátok.

 

Ha még nem találtad meg az igazit, akivel szívesen elmennél az eseményekre, nézd meg elit társkeresőinket!