Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Egyre könnyebb társat találni júl01

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Egyre könnyebb társat találni

A Randivonal új keresési lehetőségekkel bővült, így még könnyebben találhatod meg az Igazit.

 

Keresés Jellemkép alapján

A Jellemkép egy könnyen feldolgozható, képes bemutatkozás. Mostantól nem csak magadat tudod így bemutatni, de keresni is tudsz a Jellemkép alapján.

A társkeresők adatlapján látható Jellemképből és a Profilod Jellemkép oldaláról érheted el az új keresést, ahol egy találati listában összegyűjtve láthatod, hogy kik azok, akik az egyes képeket választották. Így gyorsan rátalálsz azokra, akiknek ugyanazok a dolgok fontosak, akinek hasonló az ízlésük, mint Neked.

 

Gyorskeresés

A Kezdőlapról és a Keresés menüpontban elérhető keresést egy Gyorskeresés funkcióval is bővítettük. Ennek segítségével egy kattintással el tudod érni a legfontosabb társkeresőket: például akiket keresel vagy akik téged keresnek; a kedvenceidet és akik kedvelnek; akiket még nem láttál és további féltucat gyakran használt listát, illetve az elmentett kereséseket is könnyebben lekérheted.

 

Tudtad?

A Részletes keresés oldalon el tudod menteni a beállított feltételeket (a RandiVIP alatt jobbra). A mentett kereséseidnek megfelelő társkeresőket mostantól a Gyorskeresések alól egy kattintással elérheted, így még hasznosabb a gyakran használt kereséseket menteni.

 

Próbáld ki az új keresési lehetőségeket és találd meg a társad minél előbb!

[Irány a Randivonal!]