Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Ha nyár, akkor Balaton!

KeszthelyFest

2014.07.11.-2014.07.13

Az idén első alkalommal megrendezett fesztiválon a szervezők minden korosztály számára igyekeztek tökéletes programokat kitalálni. Az ingyenesen látogatható KeszthelyFesten a Festetics Kastély parkjában lesznek lovas és huszárprogramok, régmúlt idők vására, musical előadások, míg a történelmi belváros Sétálóutcájában a legnemesebb magyar pálinkaházak pálinkáit kóstolhatjátok meg. A Balaton parton pedig a gyerekeknek kedveskednek egy-egy programmal. Az sem mellékes persze, hogy a programok között a Balaton parton napozhattok és hűsölhettek a vízben.

Érezd jól magad a programokon az igazi társ oldalán! Nézz szét éppen online társkeresőink között!

 

Egri Bikavér Ünnepe

2014.07.10.-2014.07.13

Ha nyáron sem szeretnétek lemondani a legfinomabb borokról és a szüreti hangulatról, akkor irány Eger, ahol a szervezők gondoskodnak arról, hogy nyáron is felidézzék Nektek a különleges őszi hangulatot. A borászok a legfinomabb borokkal és ételekkel várnak titeket. Lesz rózsaszínre sült kacsamell kökénymártással és almás káposztával, borókás vaddisznó rolád csicsóka pürén, balzsamos charlotte hagymával knédlivel és minden, mi szem szájnak ingere.

 

Szívesen részt vennél a gasztroprogramokon, de nincs párod, akivel elmehetnél? Ismerkedj egri társkeresőinkkel!

Gyulaffy Napok Csobánc Váráért

2014.07.11.-2014.07.13

Ha Te is imádod a hagyományőrző programokat, akkor ezen a hétvégén Csobáncon a helyed és fogd meg a kiszemelted kezét is, hiszen garantáltam izgalmas és érdekes programokban lesz részeteket. Ilyen szép időben nem érdemes a város koszos forgatagában bolyonganotok! A három  nap alatt lesznek vártörténeti előadások, borkóstoló, állatsimogatás, gidakergetés, íjászkodás, szamaragolás, vitézi próba ifjaknak, játszóház, kézműves foglalkozás, gyermekeknek palánkvárfoglaló. Ha pedig a nyári hőségből is elegetek van, hazafelé csobbanjatok egyet a Balatonba.


Élményekben gazdag nyár vár! Találd meg a hozzád illő párt, hogy ne maradj ki a legjavából! Nézd meg fényképes társkeresőinket!

 

Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok

2014.07.11.-2014.07.13

Ez a program a gazdag királyi város fénykorának hangulatát eleveníti fel lovagi tornákkal! Ha Te is megmutatnád szíved választottjának milyen lovagias vagy, gyertek el Visegrádra és vegyetek részt a színes programokban, vagy merüljetek el a varázslatos vásári forgatagban. A fesztivál minden napján délelőtt királyi menet indul a katolikus templomtól a királyi palotáig. A királyok útján több száz vitéz, apród és vásári komédiás követi nagyszámú vendégsereggel, utcai árusokkal. Ezután pedig lovagi tornákkal és izgalmas programokkal szórakoztatnak titeket.

 

 

Balaton-átúszás

2014.07.12.

Ha Ti inkább a sportosabb vonalat képviselitek, akkor ne feledjétek, hogy egy héttel eltolták a rossz idő miatt az idei Balaton átúszást, így még nem maradtatok le semmiről. Itt amatőr fiatal vagy idősebb úszók is teljesíthetik a távot, a versenyzőket pedig különleges programokkal szórakoztatják a parton. Az indulás a révfülöpi Platán-strandól lesz, ám érdemes időben érkezni és bemelegíteni. Tökéletes alkalom egy páros randira, hiszen a sport együtt a legjobb!