Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Hiszel a szerelmi horoszkópban? máj15

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Hiszel a szerelmi horoszkópban?

Nagyon sokunk számára hátborzongató érzés, hogy a tőlünk milliós fényévekre található csillagrendszerek hatással vannak életünk szinte minden mozzanatára. Mindez hihetetlen és kissé felfoghatatlan is egy átlagember számára.

A csillagok és az ember szoros kapcsolatában hívők szerint a magyarázat első hallásra egyáltalán nem bonyolult: testünk – melynek 70 százaléka víz –, felfogja és beszívja a csillagok energiáit. Az asztrológia csaknem háromezer éves tudománya persze ennél sokkal komplexebb dolog.

Vajon véletlenül talált egymásra Csokonai és Lilla, Ady és Csinszka, Marilyn Monroe és Arthur Miller, vagy éppen Lolita és Arthur Humbert? Meg volt írva, hogy kapcsolatuk viharos legyen? Mindannyian hiszünk – vagy hinni akarunk – abban, hogy egy szerelem előre elrendelt dolog. Mikor beleszeretünk valakibe, evidensnek érezzük, hogy pont vele legyünk együtt, mikor pedig szakítunk, belátjuk, hogy ez volt a legjobb megoldás a problémákra. Mert valóban így kellett lennie.

Mostantól elérhető a Randivonal új, Szerelmi Horoszkópja, amiből megtudhatod, mi jellemzi a csillagjegyed, és azt is, hogy mennyire illetek össze a kiszemelttel. Ne lepődj meg, ha olvasás közben úgy érzed, a leírás rólatok szól! Nem boszorkányság ez, pusztán a csillagokban rejlő üzenet.

Tegyél egy próbát: http://www.randivonal.hu/szerelmi-horoszkop