Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Középpontban a gasztronómia

Budavári Borfesztivál

2014.09.10.-2014.09.14

Ha erre a hétre tervezed a nagy találkozást, nincs is jobb program, mint finom borokkal a kezetekben andalogni a Budai Vár macskaköves utcáin.  Ha nem szeretnél sorban állni és igazán romantikus környezetben töltenél el egy különleges vacsorát, akkor foglalj előre asztalt. Gyönyörű környezet, előre megterített asztal, finom ételekkel és még finomabb borokkal, mindez pedig sorban állás nélkül – erre egyik randipartner sem tud nemet mondani.

Párban jó programot tervezni! Ismerkedj budapesti társkeresőkkel!

 

Szolnoki Gulyásfesztivál

2014.09.12.-2014.09.14

Ha szeretnétek kicsit kiszakadni a nagyvárosi környezetből és megcsodálni az alföldi tájat, akkor irány Szolnok és a Gulyásfesztivál, ahol minden adott egy tökéletes programhoz. Hagyományőrző főzőverseny, kézműves programok, kirakodó vásár és gyermekprogramok várnak titeket.  Ha pedig már itt jártok, nem szabad kihagynotok a nemrég épült csodás Tiszavirág hidat sem, amely éjszaka gyönyörű fényekben pompázik, így aztán tökéletes hely egy kis romantikához.

Szeretnéd megkóstolni a finom ételeket, de nincs kivel elmenned? Nézz szét szolnoki társkeresőink között!

Szarvasi Szilvanap

2014.09.12.-2014.09.14

Szilvás gombóc, szilvalekvár, aszalt szilva, cibere, szilvalekváros derelye? Ti melyiket választanátok? Ha ellátogattok a szarvasi Szilvanapra, akkor nem kell sokat gondolkoznotok, akár mindegyiket végigkóstolhatjátok. Ha pedig egy kis romantikával és szerelmes dallamokkal is tarkítanátok a programot, akkor a legjobb helyen vagytok, hiszen Péter Szabó Szilvia fog gondoskodni a legszebb szerelmes számokról.

 

Bioétel és Borfesztivál

2014.09.12.-2014.09.14

Ha mindkettőtöknek fontos, hogy minőségi alapanyagokból készült ételeket egyeteket, mindezt pedig összekötnétek egy hangulatos programsorozattal is, akkor ezen a hétvégén mindenképpen látogassatok el Hajdúszoboszlóra, ahol mindent megtaláltok egy helyen. A helyben készült ételek kóstolása mellett minden szükséges alapanyagot beszerezhettek az otthoni kísérletezéshez. Tökéletes második randi, ha az itt megvásárolt finomságokból készítitek el otthon kedvenc ételeiteket.

 

Ha szeretnél a hozzád illő társ oldalán részt venni a programokon nézz szét fényképes társkeresőink között!