Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Túl korán vallott szerelmet

Szakértői rovatunkban ezentúl Randi Andi life coach, a Randivonal által ajánlott Ezért vagy még egyedül című könyv szerzője  válaszol az olvasói kérdésekre.

Olvasónk kérdezi:

„Tegnap volt a harmadik, negyedik randink és a lány máris úgy köszönt el, hogy "Szeretlek". Persze én is nagyon kedvelem, de azért itt még szerintem nem tartunk... Ha megmondom neki tuti megsértődik, pedig lehet, hogy csak időre van szükségem...”

 

Kedves Társkereső!

Illetve helyesbítsünk: Kedves társtaláló! (Hiszen leveled alapján máris összejött valaki.)

A társtalálás és egy kapcsolat kezdete roppant macerás, olyan van sapka, nincs sapka alapon működik. Az is gond, ha hamar vall szerelmet a másik, az is gond, ha túl későn. Esetedben az előbbiről van szó. Mivel azt nem írtad, hogy ez a vallomás túlságosan megrémített volna, illetve hogy te inkább szakítanál vele, a „baj” nem is akkora, mint amekkorának tűnik. Mert mi történt? Ő bevallotta, hogy érez, ezáltal biztos lehetsz a dolgodban. Picit talán még jól is esik, nem igaz?

Valószínűleg nem azért vallotta be, hogy belőled is kicsikarjon egy vallomást, lehet, hogy csak örült, hogy végre van, akinek mondhatja. A szerelmi vallomás semmiféle kötelezettséggel nem jár, a rizikót a kimondó félnek kell vállalnia! Nem kell rögtön nagy ügyet csinálni az egészből, nem kell „ellenvallomást” tenni, ha pedig nagyon forszírozza a másik a dolgot, a „nekem ehhez időre van szükségem” fordulattal nagyszerűen ki lehet cselezni. Ezen nincs mit megsértődni, ha megfejeled egy „kérlek, legyél türelmes hozzám”-mal és egy öleléssel, biztosan eltűnnek a viharfelhők.

További kellemes randikat kívánok!

 

Üdvözlettel,

Randi Andi

randiandi