Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Vár a Randivonal a Vígszínházban!

Örömmel adunk hírt róla, hogy a Randivonal a 2014/15-ös színházi évadban együttműködik az ország egyik legpatinásabb színházával, a Vígszínházzal.

vigszinhaz

Ennek első állomása a szeptember 20-án lesz, amikor a Vígszínház egyszerre ünnepli a hagyományos Vígnapot és a Színházak Éjszakáját.

Ez alkalomból szeretettel várunk Téged is 15.00 órára a Vígszínházba, ahol Lukács Sándor színművész személyes idegenvezetésével a Randivonal társkeresői is bebarangolhatják a színház csodálatos épületét, a pincétől a padlásig, nagyjából 30 perc alatt, majd ezt követően lehetőségük adódik egymással megismerkedni, beszélgetni.

A Randivonal csoport a Ditrói Mór utca felőli bejárattól indul majd 15.00 órakor, a részvételi díj 300 Ft, amivel egyébként az egész napos programon is részt vehetsz és a helyszínen fizetendő.

Kérjük, ha szeretnél részt venni ezen a programon, jelentkezz nálunk e-mailben a vigszinhaz@randivonal.hu címen keresztneved és a Randivonalra is regisztrált e-mail címed megadásával. Mivel a résztvevők száma véges, az első 30 jelentkezőt tudjuk fogadni, ezért jó ha sietsz a jelentkezéssel!

Jelentkezem!

Szeretettel várunk,

a Randivonal