Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Zene és szerelem

Világsztárok Veszprémben!

2014.07.15.-2014.07.20.

A VeszprémFest nevű kulturális rendezvényt immár második évtizede rendezik meg hatalmas sikerrel. Ez az eseménydús fesztivál nyaranta több napon át szórakoztatja a részvevőket a legkülönbözőbb zenei műfajok híres előadóival. A legkedveltebb helyszín persze a Veszprémi Vár érseki palotájának lenyűgöző barokk épülete, ahol a zene mellett a látványé a főszerep. Immár harmadik éve kísérő program a Rozé, Rizling és Jazz Napok, így aztán bármilyen zenei ízléssel is érkeztek ide, a jó hangulat és a romantikus környezet garantált!

Téged is várnak a legjobb koncertélmények! Nincs még párod, akivel elmehetnél? Ismerkedj veszprémi társkeresőinkkel! 

Váci Világi Vigalom

2014.07.18.-2014.07.20.

A csodálatos környezetben biztosan nem fogtok csalódni, hiszen a váci Dunakanyar mindig lenyűgöző kilátással várja az ideérkezőket. Ha pedig ehhez izgalmas programok is társulnak, a randi már csak rajtatok múlik. Míg a különböző komolyzenei koncerteken együtt ringatózhattok a legszebb szerelmes dallamokra, addig a Fenyő Miki koncerten megmutathatod kedvesednek, ki is az igazi csókkirály. Emellett természetesen lesz kirakodóvásár, utcabál és különböző kézműves foglalkozások is, így biztosan mindketten megtaláljátok a megfelelő programokat egész napra!

 

Ha péntek, akkor Villány!

2014.07.18.-2014.07.19.

Nincs is jobb program annál, mint gyönyörű környezetben egy pohár hideg rozéfröccsel a kezetekben megnézni a naplementét és átbeszélgetni az éjszakát. Emellett persze érdekes és izgalmas programokkal is várnak titeket a szervezők. Például megtudhatjátok, milyen szerepe van a széndioxidnak a borászatban, bekukkanthattok egy-egy pincébe, kóstolhattok a helyi borászok versenyén, este pedig az Irie Maffia slágereire táncolhattok. Ha időben ágyba kerültök, másnap Bakancsos Fröccstútára indulhattok, míg a két napos mulatságot egy Anima Sound System koncerttel zárhatjátok. Szerintünk nem érdemes kihagyni ezt a programot sem.

Ha szeretnél a hozzád illő társ oldalán részt venni a programokon nézz szét diplomás társkeresőink között!


My Fair Lady a Margitszigeten

2014.07.20.

Egy kellemes, nyugodt vasárnap esti randit tervezel, de mégsem szeretnél valami zsúfolt helyen ezernyi ember között üldögélni a melegben? Akkor irány a Margitszigeti Szabadtéri Színpad, ahol egy igazán romantikus darabot nézhettek meg. Egy kellemes séta előtte, a friss levegő és a Duna látványa biztosan lenyűgözi randipartnered is. Ezzel a darabbal pedig tutira nem lőhetsz mellé, hiszen méltán híres romantikus, vágyakozó dallamairól és vicces szereplőiről. A zene ott kezdődik, ahol a szó hatalma véget ér.

 

 

Egy este Péter Szabó Szilviával

2014.07.17.

Ha kicsit kiszakadnátok a feszült hétköznapokból és szívesen elmerülnétek a füstös kis bárok romantikus kavalkádjában, akkor csütörtök estére tökéletes választás lesz Péter Szabó Szilvia Quiet Night című estje. A művésznő most olyan klasszikusoktól gyűjtött csokorba dalokat, mint Madonna, Diana Krall vagy Alanis Morisette, így a kellemes, nyugodt hangulat garantált erre az estére. Ha egy kellemes vacsorával kötöd egybe a koncertet, biztosan lenyűgözöd majd kedvesed.