Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

"Maga volt a csoda"

Az alábbi történetet Márti küldte. Ha Te is sikerrel jársz a társkeresésben a Randivonalon, ne felejtsd el megírni és elküldeni nekünk történetedet a sikersztori@randivonal.hu címre!

 

 

A mi szerelmi történetünk nem a Randivonalon kezdődött, de ezen az oldalon találtunk egymásra. Első találkozásunk néhány évvel ezelőtt történt. Már akkor megvolt közöttünk a szimpátia, de mivel mind a ketten foglaltak voltunk, ezért ezt a szimpátiát muszáj volt "figyelmen kívül hagyni". Eltelt jó néhány év, és úgy alakult, hogy egyedül maradtam. Egyik héten úgy döntöttem felregisztrálok a Randivonalra.

Sokan írtak nekem, de valamiért senkivel nem éreztem azt, hogy szeretnék személyesen találkozni, így teltek a hetek, hogy "csak" levelező partnerek voltak, de személyes találkozás nem. Azonban egyik este megpillantottam az "újonnan regisztrált, környékemen" menü pont alatt Bélát...aki annak idején annyira nagy hatással volt rám, de akkor nem sikerült őt közelebbről megismernem.

 

Én eléggé önfejű voltam a társkeresésben és soha senkinek nem írtam magamtól. Akik írtak nekem, próbáltam mindig válaszolni, de magamtól senkinek nem írtam. Ebben az esetben is elgondolkoztam, amikor megpillantottam. Nem tudtam, hogy jól tenném-e ha írok, vagy egyáltalán emlékszik-e rám ennyi év elteltével. Azonban valami azt súgta: igen írj neki, hisz semmi veszíteni valód nincs. Hát írtam neki. Egyből válaszolt is, és természetesen emlékezett is rám, és a beszélgetésünk maximálisan jó hangulatú volt, és folyamatos, semmi unatkozás, vagy rövid egyszavas válaszok. Ő is ugyanannyira meglepődött, hogy itt vagyok ezen az oldalon, és írtam neki, mint amennyire én meglepődtem, amikor megjelent nekem, hogy regisztrált. Időközben ő is szakított azzal a nővel, akivel akkor volt, mikor megismertem. Több órás beszélgetés után úgy döntöttünk, hogy még aznap este találkozunk.

 

Az a találkozás maga volt a csoda. így, hogy mind a ketten függetlenek voltunk már. Mikor találkoztunk, egyből úgy éreztük, hogy igen is most találtuk meg egymást. Akkor és ott elhatároztuk, hogy belevágunk egy kapcsolatba, hisz azok a dolgok már megvoltak a másikban, amelyeket annak idején nagyon vonzónak találtunk egymásban külsőleg és belsőleg is. Elteltek hetek, és hónapok azóta, amióta együtt vagyunk, és bátran mondhatom, hogy mind a ketten fülig szerelmesek vagyunk egymásba. Most fogunk összeköltözni és nagyon boldogok vagyunk egymással.

 

Igaz nem a Randivonalon ismertem meg, de ha nem regisztrálok fel, és ha ő nem regisztrál fel, akkor lehet, hogy mindketten elmegyünk egymás mellett és nem találunk soha egymásra. De így sikerült, és ezért életünk végéig hálásak leszünk!