Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Falmászás vagy inkább gasztronómia?

Romantikus vacsora a várban

Egy vacsora édeskettesben mindig különleges. De ha erre a város legromantikusabb részén kerül sor, ahol igazi kulináris élvezetekben lehet részed és ráadásul még fizetned is csak az eredeti ár felét kell érte, akkor kihagyhatatlan!  A Hadik Étterem a Vár legszebb részén, a Mátyástemplom és a Halászbástya szomszédságában várja a finom ételek és italok kedvelőit. Étlapjukról választhatsz a hagyományos magyar ételek és nemzetközi fogások közül. A fantasztikus ételekhez díjnyertes borkülönlegességek közül válogathatsz, ugyanis az étterem alatt található borospincében a magyar borászatok legkiválóbb nedűi is megtalálhatóak.  A Vár mindig romantikus sétákra csábít, így könnyedén ledolgozhatjátok a vacsora kalóriáit.

Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra éppen online társkeresőink között!

 

Magyar Kultúra Napja

Január 22-én, szerdán rendezik meg idén a Magyar Kultúra Napját, rengeteg színes és érdekes programmal. Tökéletes első randi is lehet ez, hiszen megmutathatod szíved választottjának, hogy számodra nem csak a külső, de a belső értékek is igazán fontosak. A Magyar Nemzeti Múzeumban magyar vonatkozású művek sorával szórakoztatják az odalátogatókat (Borbély Mihály és Lukács Miklós a nép- és világzene, Kodály Zoltán és Liszt Ferenc művek). Ha nem csak kettesben lennétek, hanem egy kisgyerek is veletek jön, akkor érdemes ellátogatnotok a Fesztivál Színházban, ahol Weöres Sándor halálának 25. évfordulóján a költő versei által ihletett ősbemutatón, a Kultúrpart Csoport előadóinak zenés- táncos, interaktív gyerekműsora vár benneteket, Novák Péter főszereplésével.  Emellett rengeteg színes program közül válogathattok még egész Budapesten és vidéken is.

Érdekes és izgalmas programok várnak! Nincs még párod, akivel elmehetnél? Nézd meg fényképes társkeresőinket!

 

Falra mászol tőle?

Ha nem csak átlagos értelemben szeretnél emelkedett hangulatba kerülni és életed minden területén keresed a feljebb vezető utat, most elérkezett a pillanat, hogy a csúcsra törj! Akár a párodhoz, akár kiszemelted gyermekéhez szeretnél közelebb kerülni, ez biztosan jó program lesz számotokra. A szakképzett oktatóknak köszönhetően kezdők, profik, nők vagy férfiak, de még a gyermekek is bátran, biztonságosan kipróbálhatják ezt a különleges sportot. Ezalatt a program alatt olyan bizalom alakulhat ki köztetek, ami egyébként csak hosszú idő és csak több program alatt valósulhatna meg.  Mindemellett az úgynevezett fitness mászás a hölgyeknek is ideális, hiszen testük arányosan tud formálódni, egyszerre erősödik a comb, vádli, fenék és határozottan vonzó alakra tudnak szert tenni, mindezt jól szórakozva.


Oszd meg az élményeket a hozzád illő társsal! Találj párra diplomás társkeresőink között!

 

Rétes Fesztivál

Mákos, túrós, meggyes, diós, káposztás – mindenki máshogy szereti a rétest. Ha szeretnéd ellesni a profiktól a rétes készítés technikáját vagy csak ennétek már egy jót , látogassatok el a Tápiósági Rétes Fesztiválra,  ahol 3 fajta rétessel nevezhetnek a versenyzők: húzott rétes hagyományos ízekkel, húzott rétes mai modern ízekkel és különleges rétes kategóriákban. Ezek között biztosan találtok majd mindketten olyat, ami ízleni fog. Az idén második alkalommal megrendezett fesztivál célja a hagyományos ízek felelevenítése és a mai fiatalok számára a hagyományos rétes készítés megtanítása. Így ha megtaláljátok a számotokra tökéletes állagot és ízt, ne féljetek megkérdezni a készítőtől mi a titok, hiszen biztosan segít majd nektek a praktikák elsajátításában. Utána pedig irány haza és a tanultakat felhasználva, kísérletezzétek ki a saját kedvenceteket.