Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Jó érzés haza várni valakit

Az alábbi történetet Évi küldte. Ha Te is sikerrel jársz a társkeresésben a Randivonalon, ne felejtsd el megírni és elküldeni nekünk történetedet a sikersztori@randivonal.hu címre!

***

Kedves Társkeresők!

Csak ajánlani tudjuk Nektek is az internetes társ keresést, ezért örömmel osztjuk meg Veletek igazán szerencsés egymásra találásunk történetét most a "női oldalról" megközelítve. Talán egyszer majd a "férfi oldal" is megosztja Veletek a történetet az ő szemszögéből.

Egy nem működő, rossz házasságot követően maradtam egyedül, miután gyermekeim már kirepültek a családi fészekből, férjem pedig gyógyíthatatlan beteg lett. Megözvegyülésemet követően több, mint három évig barátaim társaságában felszabadultan, gondtalanul éltem az életemet, sokat utaztunk, kirándultunk közösen, sosem unatkoztam, és sosem éreztem azt, hogy szükségem lenne egy társra, mert nagyon élveztem a szabadságomat. Az utóbbi időben azonban sajnos problémák adódtak  barátaim életében, így előfordult, hogy meghiúsult a tervezett program. Viccesen fenyegetőztem, hogy miattuk kénytelen leszek "bepasizni", és végül valóban regisztráltam  a társkereső oldalon október végén. Pár nap elteltével kaptam egy megkeresést Tőle, ezt követően pedig egy hét levelezés, majd egy hét skype-olás után a személyes találkozás is megtörtént. Egy kis megtorpanást követően csodálatosan megtaláltuk az összhangot, jól érezzük magunkat egymás társaságában. Rövid időn belül megismertük egymás gyerekeit is, és pár hét leforgása alatt közös érdeklődési körünknek köszönhetően túl vagyunk két színházi és egy koncert látogatáson, két csodálatos wellness hétvégén. Ezer évre előre vannak terveink, amit közösen fogunk megvalósítani, újra fiatalos lendülettel, szerelemmel éljük az életet, és el sem hisszük, hogy ez a csoda velünk történik meg. Két hónap nem hosszú idő egy kapcsolatban, de mi már úgy érezzük, hogy véglegesen megtaláltuk azt, akit kerestünk, és örökké együtt maradunk.

Én pedig, aki esküdött a szingli élet minden előnyére, már tudom, hogy milyen jó érzés várni valakit, akihez odabújva minden gond és bánat elszáll, csak a nyugalom és béke vesz körül.

 

Évi & Laci