Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Már majdnem töröltem magam, mikor rámtalált!

Az alábbi történetet Szilvia küldte. Ha Te is sikerrel jársz a társkeresésben a Randivonalon, ne felejtsd el megírni és elküldeni nekünk történetedet a sikersztori@randivonal.hu címre!

 

Sziasztok,

Én három hónapja regisztráltam a Randivonalra. Voltam pár randin az oldalról, de úgy gondoltam, egyikőjük sem az igazi. Ezért januárban úgy döntöttem, hogy hamarosan törlöm magamat és más úton-módon fogok ismerkedni. Én nem nagyon írtam rá senkire, inkább a véletlenben bízva nézegettem az általam megadott paraméterek alapján a profilokat. Ez úgy gondolom elég jól bejött, mert utána sokan visszanéztek, könnyebben megtaláltak a több ezer hölgytársam között.

Nos, Attilával szintén ez volt a helyzet. Én megnéztem, ő visszanézett. Ekkor neki még nem volt előfizetése, így csak egy kis képemet látta, és levelet sem tudott nekem írni. Csodák csodájára másnap kapott egy lehetőséget e-mailen keresztül, hogy egy teljes napig bárkit megnézhet, bárkinek írhat előfizetés nélkül. Ekkor küldött egy kulcs a szívedhez tesztet, ahol 50%-osak voltak a válaszaink.

Ezek után felvettük egymással a kapcsolatot és találkoztunk. Mivel szimpatikusak voltunk egymásnak, ezért megbeszéltük, hogy lesz még folytatása a randinak. Így is lett. Igaz, mindez nem olyan rég történt csak  4 hete, de azóta nagyon jól megvagyunk. Nagy a boldogság!

 

Szilvia & Attila