Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Márton-napi programok

Sütemény és Tortafesztivál
2016.11.12-13. @Budapest, Millenáris, B csarnok

Idén a 3. alkalommal kerül megrendezésre a Sütemény és Tortafesztivál. Az elmúlt két évben közel 14.000 sütemény és torta rajongó volt kíváncsi a süteményeket és tortákat felvonultató eseményre. A Millenáris Központ ad helyet idén is a fesztiválnak, és a B csarnok épülete idén is átalakul egy lenyűgöző desszert szalonná, ahol a hagyományos sütemények mellet a cupcake-ek és tartelette-ek a brownie-k, cake pop-ok, macaronok és csodálatos design torták várják az édesszájúakat, hogy megkóstolják vagy hazavigyék őket.




Tortafesztivl
Elcsábulnál egy kis édességre, de nincs akivel szívesen elmennél? Nézz szét budapesti társkeresőink között!
 
V. Szolnoki Csokoládéfesztivál és Nemzetközi Csokoládé Találkozó
2016.11.11-13. @Szolnok, Aba-Novák Kulturális Központ

A világ minden tájáról érkező csokoládékülönlegességek, csokis kóstolók, csokigyár, csokimozi, kiállítás, vásár és bemutató várja mindazokat, akik november 11-13. között ellátogatnak a Szolnoki Csokoládé Fesztivál és Nemzetközi Csokoládé Találkozóra. A fesztivál filozófiája szerint a kreatív alkotófolyamat közösséget épít. A magyar kézműves édességek és készítőik bemutatkozásán túl a kikapcsolódást nyújtó, kreatív szórakoztató programok teszik teljessé a fesztivált.




Csokifesztivl
Szívesen részt vennél a különleges programon, de nincs kivel? Nézz szét szolnoki társkeresőink között!

 

VIII. Márton Napi Pálinkafesztivál
2016.11.11-13. @Siófok, Fő tér

Pálinkával, sörrel folyó Kánaán lesz Siófokon! Itt rendezik meg immáron nyolcadik alkalommal a Márton Napi Pálinkafesztivált, színes, szívet-lelket melegítő pálinka mustrára és kulturális programsorozatra csábítva a vigasságra vágyó nagyérdeműt. Liba különlegességek, nagyszerű gyümölcspárlatok, koncertek, gyermekprogramok és természetesen ördögszekeres kirakodó vásár is várja a látogatókat, akik végre megtudhatják, mi is az a száraz próba, milyen a tökéletes pálinkáspohár, s mindenféle Márton-napi ludasságok.




Plinkafesztivl

VI. Márton-napi Borfesztivál a Gellértben
2016.11.10-13. @Budapest, Hotel Gellért

Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Márton-napi Borfesztivál a Gellért Hotelben, Magyarország egyik legnevesebb szállodájában. Kiváló borászatok, gasztro-kiállítók és koncertek várják a vendégeket. A korlátlan bor- és pálinkakóstolás 17 órától 22 óráig tart. Közkívánatra a fesztiválnapokon Liszkay Mihály, a világot járt zongorista lesz a Borász a zongoránál, aki örökzöld zongorajátékával fűszerezi meg a kóstolást. Este 10 után, az After party alatt az ország egyik legfelkapottabb helye, a DiVino BorBár várja a vendégeket.




BorfesztivlGellert
 
VI. Mitiszol Fesztivál
2016.11.12. @Budapest, Millenáris Park, D épület

Az autentikus borokat népszerűsítő Terra Hungarica 6. alkalommal rendezi meg nagyszabású, mégis emberi léptékű kóstolóját, amely évről évre igyekszik többet kínálni mindazoknak, akiknek nem mindegy, hogy mi kerül a poharukba. Idén sem lesz ez másként, hiszen az alapnak számító Terra Hungarica tagokon túl, idén már külföldi borászok is kiállítanak majd Európa számos kiemelkedő borvidékéről. A több mint 100 bor mellett, hasonló szellemiségben készült italokat és ételeket is kóstolhatnak majd azok, akik jegyet váltanak a rendezvényre.




Mitiszol
 
Márton Napi Libalakoma
2016.11.11-13. @Hajdúszoboszló, Szent István Park 1-3.

Márton nap alkalmából újborral és libából készült ételekkel várják a látogatókat a Márton Napi Libalakoma vendéglátói. A rendezvényen a libából készített ételek választéka mellett a magyar pincészetek újbor kínálatából is válogathatnak a látogatók. A liba napi lakoma az év záró gasztronómiai eseménye Hajdúszoboszlón, mely több zenés és kulturális programmal is szórakoztatja az érdeklődő közönséget.
 



Libalakoma

V. Márton-napi Libanapok
2016.11.12-19. @Villány, Baross Gábor utca 79.

Merülj el az újborok zamatában, illetve lenyűgöző libahúsból készült fogásokban, mert a közmondás szerint, aki Márton napján újbort nem iszik, az egész évben szomjazik, sőt aki Márton napon libát sem eszik, az egész évben éhezik. Az Új bor Ünnepén bemutatják az új évjáratú borokat, mint például a Rosét, ezt egy több fogásos vacsora kíséretében és egy borkóstolással összekötve a barrique érlelő pincében. Az estét élőzene és sztárvendég fokozza.



Libanapok

Vegyél Te is részt a Márton-napi programokon az igazi oldalán! Nézd meg elit társkeresőinket!