Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Nyerj koncertjegyet! júl23

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Nyerj koncertjegyet!

Biztosan nem ismeretlen számotokra Lóci neve, hisz amellett, hogy a Lóci játszik nevű formációval nagyon szép eredményt ért el a Ki mit tube tehetségkutatóban, ő a főszereplője a Randivonal legújabb reklámfilmjének is.

Most élőben is hallhatod a zenekart, legújabb nyereményjátékunkkal ugyanis páros belépőt nyerhetsz a Lóci játszik augusztus 20-i koncertjére, az A38 Koncerthajó tetőteraszára!  Játssz velünk, és nézd meg a hajóról a tűzijátékot! A koncertjegyek mellett 5 Lóci játszik CD is gazdára talál.

 

 

A zenekarról:

A Lóci játszik formáció egyszemélyes, storyteller-jellegű produkcióból nőtte ki magát először duóvá, majd egy hét fős zenekarrá. Minden daluk magán hordozza a lecsupaszított, akusztikus gyökerű megszólalás sajátosságait: erőteljes gitárszólam, izgalmas szövegvilág, finom, de hangsúlyos zenei kiegészítések jellemzik zenéjüket.

Hogyan nyerhetsz jegyet rá?

Nincs más teendőd, mint kipróbálni a Randivonal legújabb funkcióját, a címkézést! Hogy mire is jók a jellemcímkék? Segítségükkel könnyebben találnak Rád, és te is gyorsabban, egyszerűbben kereshetsz az oldalon.

Lépj be a Randivonalra, a Profilom fül alatt állíts be augusztus 2-ig legalább 3 jellemcímkét magadnak, és mi automatikusan regisztrálunk a játékba!

 

BEÁLLÍTOM A CÍMKÉKET! 

 

Játékszabályzat