Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Romantika az ünnepek alatt

Ünnepi zene expressz

Nincs is annál romantikusabb program, mint egy ünnepi időutazás Gödöllőre.  A Zene Expressz 2013. december 20-án indul és a gödöllői Királyi Váró impozáns termébe röpíti utasait, ahol aztán Horváth Charlie szórakoztatja a vonat közönségét. Az utazás tartalmazza a menettérti nosztalgiautazást, a welcome drinket, a kiválasztott menüt és a hozzá tartozó italokat, valamint a zenei programot. A patinás étkezőkocsikból álló nosztalgia szerelvény 2013. december 20-án, este 19 órakor gördül ki a Budapest-Nyugati pályaudvarról. A részvételi jegyek kizárólag elővételben válthatók.

Romantikáznál az igazi oldalán! Találd meg a hozzád illőt női és férfi társkeresőink között!

Romantikus lovaglás

Eszedbe jutott már Neked is, hogy egyszer jó lenne kipróbálni a lovaglás élményét télen is? Akik már próbálták, azok egyetértenek benne, hogy semmihez nem hasonlítható, egyszerre pihentető és minden porcikát megdolgoztató, teljes kikapcsolódást és feltöltődést nyújtó élmény, amibe ha egyszer belekóstolsz, örökre magával ragad. Mindehhez gyönyörű, romantikus, havas táj is párosul, így garantáltan a legromantikusabb élményben lehet részetek. Jól ápolt, szépséges lovak várnak Rátok hogy bevezessenek a lovaglás rejtelmeibe.

 

 

Karácsonyi halnapok

Ha szerinted is elképzelhetetlen a karácsony halászlé vagy sült hal nélkül, akkor irány Debrecen és a Karácsonyi halnapok. Itt könnyedén ihletet gyűjthetsz, mi kerüljön az ünnepi asztalra és végig kóstolhatod az ételeket is, könnyedén megtalálva a kedvencedet. A gasztronómiai menüsorban megtalálható a halászlé, a harcsapaprikás, a sült hal, a rántott ponty vagy a sült pisztráng is. Ha még ez mind nem elég, sétáljatok egyet a karácsonyi faluban is, így a desszerthez, a beiglihez vagy a mézeskalácshoz is gyűjthettek ötleteket. Mindezek mellé forralt bor vagy pálinka kortyolgatása is ajánlott.


Az ízek és az élmények várnak téged is! Ne hagyd ki a programokat, mert nincs párod! Ismerkedj fényképes társkeresőinkkel!

 

Steak mesterfokon

Kiszemelted húst enne hússal, ezért szeretnéd meglepni egy különleges vacsorával?  A Lecsó Főzőiskolában akkor is jó helyen vagy, ha még soha életedben nem volt fakanál a kezedben, mert egyszerűen, lépésről-lépésre haladva tanulhatod meg az ételek elkészítését, miközben sok apró fortélyt is elleshetsz. Egy ilyen vacsorához az édesség sem lehet akármilyen, a Tarte tatin készítését is elsajátíthatod, amit majd vanília fagylalttal tálalhatsz. Ha pedig megsütötted, kikeverted, összevágtad, egyszóval elkészítetted az ínycsiklandó steaket, burgonyát, mártásokat, és édességet, akkor egy hangulatos vacsora keretében természetesen el is fogyaszthatod azokat.