Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Száguldás, oldtimerek, szerelem...

Rejtélyes szívek

2014. április 9 21:00

Az Orfeum legújabb produkciójában a szerelemé a főszerep. Rejtély – Ez a szív egy nagy titok című előadásban újrahangolt színházi dalokkal, versekkel és régi, magyar filmslágerekkel repítenek titeket romantikus hangulatba Kállai-Kiss Zsófia és Járási László főszereplésével. Bemutatják egy párkapcsolat lépéseit az első kézcsóktól az ezüstlakodalomig, mindezt úgy, hogy még a legkeményebb férfiszívek is ellágyulnak. Korhű jelmezekben, különleges körülmények között élik meg a szerelem minden boldogságát és nehézségét. Ezen az estén garantált a romantika és a szórakozás.

Érezd jól magad a programokon párban! Nézz szét elit társkeresőink között!

 

Szerelmes gitárszóló

2014. április 10-13

A Szegedi Nemzetközi Gitárfesztivált idén már 15. alkalommal rendezik meg, de a szervezők most sem fognak csalódást okozni. A fesztiválon eddig 5 kontinens több mint 31 országából szerepeltek művészek, így biztos a magas színvonal. A jazz, latin vagy bármilyen világzenei dallamokat magatokba szívva, biztosan ti is romantikus hangulatba kerültök. A gyönyörű és tehetséges táncosokat nézve pedig biztos ti sem tudjátok majd megállni és táncra perdültök.


Szívesen szereznél koncertélményeket, de nincs kivel? Nézd meg szegedi társkeresőinket!

 

Medvehagyma Napok

2014. április 12-13

A festői szépségű Bakonybélbe érdemes ellátogatni ezen a hétvégén, hiszen most nem csak a tájban gyönyörködhettek, de finomabbnál finomabb ételeket is bátran kóstolhattok! A vezetett túrákon te magad szerezheted be kedvenc medvehagymádat, és ha a túra végére megéheztél, medvehagymás ételek bemutatójával és kóstolójával várnak a szervezők. A tájház udvarán rengeteg receptet bemutatnak majd és rengeteg kézműves termék között is válogathatsz. Ha szeretnéd látni a tájat, de nem annyira szeretsz túrázni, üljetek fel a 14 órától ingyenesen induló kisvonatra.

 

 

Oldtimerek hétvégéje

2014. április 11-13

Emlékszel még milyen volt az első autód, amiben a legelső szerelmedet vitted randizni? Mindketten imádjátok a régi autók hangulatát? Akkor ezen a hétvégén irány a Vasúttörténeti Park, ahol gépjármű történeti ritkaságokat és kuriózumokat tartalmazó kiállítási anyaggal és szórakoztató szabadtéri programokkal készülnek a szervezők. Keressétek meg a kedvencetek, készítsetek sok-sok fotót, hiszen mindenkinek van egy olyan autója, amely megdobogtatja a szívét.

Téged is várnak a jobbnál jobb programok! Nincs párod, akivel elmehetnél? Ismerkedj diplomás társkeresőinkkel!

 

Éjszakai séta az állatkertben

2014. április 10

Kíváncsi vagy mi történik miután az állatkert bezárta kapuit? Vajon mi csinálnak az állatok, mikor már az összes látogató elment? Ha téged is érdekel, milyen az állatkert éjszaka, akkor csütörtökön látogassatok el erre a különleges programra, ahol most nem csak az állatkertet nézhetitek meg éjszakai fényekben, de a kulisszák mögé is benézhettek. Szakvezetőkkel bebarangolhatjátok az egész területet, a takarmánykonyhát és az orvosi rendelőt is, és közelebbről is megismerkedhettek a legkülönlegesebb állatokkal.