Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Szerelemből házasság és kisbaba

Az alábbi történetet Klaudia küldte. Ha Te is sikerrel jársz a társkeresésben a Randivonalon, ne felejtsd el megírni és elküldeni nekünk történetedet a sikersztori@randivonal.hu címre!

 

Kedves Társkeresők!

Korábban már beszámoltunk Nektek, Klaudia és Tamás tündérmesébe illő találkozásáról. Akkor örömmel mesélték el megismerkedésük történetét (amit ITT olvashattok), az első átbeszélgetett éjszaka izgalmait és azt, hogyan is lehetséges, hogy 2 hét elteltével már közös utazásra indultak Olaszországba. Már az elejétől együtt képzelték el a folytatást, esküvőről és babáról álmodoztak és arról, hogy együtt, egy nagy családként élhessenek boldogan.

Akkor megígérték, mindenképpen megírják a folytatást. Így végre megérkezett a beszámoló, mégpedig a lehető legboldogabb hírekkel:

És igen, mindez valósággá vált: ezúton küldjük az esküvői és babafotókat, mert legnagyobb örömünkre azóta örök hűséget fogadtunk egymásnak, és 2013.12.04-én megszületett imádott kislányunk, Lia Patrícia, aki kicsi kis szeretetgombóc lényével még teljesebbé tette boldogságunkat.

Továbbra is bátorítunk minden társkeresőt, hogy ne adja fel, mert bizonyíthatjuk: csodák márpedig vannak! :)

 

Üdvözlettel

Klaudia és Tamás

 

klaudia2 3