Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Szexi vagyok és nem félek használni! - A női vonzerő titkai

Avagy hogyan légy ellenállhatatlan, igazi femme fatale egy férfi számára? A Biztosrandi szervezésében 2021. augusztus 13-án egy vadonatúj, egész napos programra hívunk, ahol a női vonzerőről, egyéni varázsodról lesz szó, illetve arról, hogyan tudod mindezt felfedezni magadban.

Időpont: 
2021.08.13., 9:00-16:00

Helyszín: 
Duals Társkereső és Mediátor Iroda (1114 Budapest, Bartók Béla út 9.)

Ez a nap őszintén, tabuk nélkül szól majd mindenről, ami csak a nőiség része. Beszélgetünk majd viselkedéskultúráról, önbizalomról, önértékelésről, a szexiség fogalmáról és fejlesztéséről, hogy a külsőségeken túl valójában mit is jelent ez, szexuális kisugárzásról és magáról a szexualitásról. Ezen a napon terítékre kerül minden olyan téma, melyről talán még soha nem mertél igazán kérdezni!

Biztonságos környezetben, elfogadó női körben a végére járunk annak, mire is vágyik a férfi valójában. Miben rejlik férfi szemmel egy nő szépsége, mi az, amivel igazán megbolondíthatod, hogy ezek után már csak Rád vágyjon, hogyan használd az intimitást úgy, hogy Veled kapcsolatban még csak fel se merüljön az egyéjszakás kaland lehetősége, mert a Férfi egyre csak többet, többet és még többet akar Belőled.

Olyan tapasztalatokat és praktikákat osztunk meg Veled, melyeknek, ha csak egy részét használod és beépíted az ismerkedésbe, azonnali hatást érhetsz el vele. Kisugárzásoddal, érzékiségeddel Te fogod irányítani Őt és az eseményeket, nem pedig fordítva. Itt megkapod azt a pluszt, ami miatt egy férfi számára különleges, egyedi és megismételhetetlen lehetsz! Mi elmondjuk, hogyan válj ellenállhatatlanná, hogyan add nőiességed legjavát szinte cseppenként, de mindenképpen módszeresen adagolva a férfinak, hogy a végén ne is legyen kérdés, mennyire kíván és akar Téged.

Mert valójában erre vágysz, nem igaz?... Hogy a FÉRFI, csupa nagybetűvel meglássa az értékeidet, s vágyjon Rád, csak Rád, minden pillanatban és helyzetben.

Ezen a napon Bánitzky Kata, párkapcsolati tanácsadó, mediátor, a BiztosRandi háziasszonya beszélgetőtársa Ekler Ágnes, szexuálpszichológiai konzulens és coach lesz, aki elragadóan kedves személyiségével hamar meg fog győzni arról, hogy ez lesz az az alkalom, amikor legintimebbnek tűnő, talán barátnőid előtt sem vállalt kérdéseid is felteheted, vagy felteszi helyetted a kérdést Ági, s természetesen válaszokat is kapsz majd Tőle.

Itt az idő, hogy tabuk és szégyenkezés nélkül, a dolgokat nevén nevezve beszélgessünk női és férfi vágyakról, szerelemről és szexről, ismerkedésről és párkapcsolatról, mindezt művészetekkel és irodalommal fűszerezve.

Várjuk jelentkezésed, tarts velünk egy rendkívül őszinte, női önvalódról új felismeréseket hozó, szókimondó, formabontó és tabukat döntögető egész napos programon!

Felhívjuk figyelmed, hogy a programon a létszám limitált, épp az intim, biztonságos légkör megteremtése érdekében kiscsoportos foglalkozás keretében szervezzük meg. A programon való részvétel a részvételi/regisztrációs díj megfizetését követően lehetséges, melynek díja 29.990 Ft.

Részvételi díj vásárlás és részletes információ a Biztosrandi.hu oldalán érhető el. 

Ne feledd, szókimondó tartalomra kell számítanod, de épp ettől lesz ez a nap igazán izgalmas és különleges!