Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Társra talált a hitetlen

Az alábbi történetet Kati küldte. Ha Te is sikerrel jársz a társkeresésben a Randivonalon, ne felejtsd el megírni és elküldeni nekünk történetedet a sikersztori@randivonal.hu címre!

***

Sziasztok csüggedt társkeresők!

Közhely, nagy szavak és nagy sztorizás nélkül röviden írom le a mi történetünket Péterrel. Nem hittem, hogy "mesterségesen kreálva" meg lehet itt találni a mesés Nagy Őt. Gúnyolódtam is sokszor rajta, ironikus voltam, szappanoperának neveztem az egész internetes társkeresést. Nem hittem el senkinek egy szavát sem, csak úgymond "nagyvonalúan" keresgéltem, flörtöltem, szédítettem, jó szórakozásnak tartottam az egészet és játszadoztam egy kicsit (talán a szívekkel is) hit és odaadás nélkül. Valójában semmi és senki nem tetszett, kudarcokat osztogattam és kudarcokat kaptam.

 

randisiker-8

És ahogy az lenni szokott, amikor már megelégeltem az egészet és törölni akartam magam, mert már untam a társkeresést, akkor találkoztam itt Vele! A további részletekkel nem untatlak benneteket, szerintem sokaknak hasonló az esete. A lényeg, hogy végül tényleg megtaláltam Őt! Édes, kedves, nevetős, nekem való, hozzám való, minden gesztusa mozdulata lenyűgöz, szeret, szeretem, nem tudunk egymás nélkül élni, és ennyi! De nagyon ennyi! És nagyon jó!

Hasonló sikereket kívánunk minden hitetlennek!

Kati és Péter