Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Téli programok a síelők szerelmeseinek

Hófesztivál 2017 – Családi Sínapok a Mátrában
2017.01.26-28. @Mátraszentistván, Sípark

A mátraszentistváni Sípark hatodik alkalommal rendezi meg az ország legnagyobb, sípályán lévő, havas fesztiválját. A Hófesztiválon színes programok várják a hóimádó kicsiket, nagyokat, családokat, bulizós fiatalokat! Különleges és egyedülálló téli műsorok, koncertek és egy fergeteges show is biztosítja a hangulatot.


Hofesztival

 

Kolbászkóstoló
2017.01.25. @Gyula, Húsipari Történeti Kiállítás

Aki meg szeretné ismerni a hungarikumnak számító Gyulai Kolbász történetét és felejthetetlen ízvilágát, mindenképpen látogasson el a Húsipari Történeti Kiállításra (Gyula, Kétegyházi út 3/1.), ahol a résztvevők tárlatvezető kalauzolásával ismerhetik meg az egykori helyi hentesek hagyományait és a híres gyulai kolbász történetét, ezt követően pedig hagyományőrző gyulai kolbász kóstolására kerül sor. A programon kóstolt kolbász vásárlása esetén 10% kedvezmény jár.

Finom ételeket kóstolnál, de nincs kivel? Nézd meg fényképes társkeresőinket!


Kolbsz

 

Pat Metheny Group koncert
2017.01.27. @Budapest, Opus Jazz Club

Pat Metheny, az amerikai zeneszerző-gitáros a jazz megkerülhetetlen figurája. Muzsikája napjaink nyüzsgő zenei világában is egyedülálló és óriási, amiről 20 Grammy-díja és a világszerte több mint 20 millió eladott lemeze is tanúskodik. A Modern Art Orchestrához meglepően jól illeszkedik ez a szokatlan, mégis egységes és erős repertoár, Pat Metheny zenéjének nagyzenekari változata, aminek 2017. január 27-én, pénteken 21 órától az Opus Jazz Clubban lehet majd tanúja a közönség.


PatMatheny

 

IV. Mátra Ski Classic Veterán-Retró sí és snowbord verseny
2017.01.28. @ Mátraszentistván, Sípark

A téli sport szerelmesei immár negyedszer nosztalgiázhatnak és mérhetik össze tudásukat a Mátra Ski Classic Veterán-Retró sí és snowboard versenyen, melynek ismét a mátraszentistváni Sípark ad otthont. A január utolsó hétvégéjén, 3 napos Hófesztivál zárónapján január 28-án szombaton kerül sor a IV. Mátra Ski Classic Veterán-Retró sí és snowbord versenyre. A nevezés, a rajtszámok és a napi síbérletek átvétele 9 órától kezdődik, a lesikló verseny 13 órakor rajtol a sípark 5-ös számú pályáján. A rendezvény egy olyan sportértékkel bíró szórakoztató program, amely szemléltetni kívánja a sportág hazai történetét, technikai fejlődését, ami a sísportban az elmúlt száz évben végbement, valamint tiszteleg a hazai sportág pionírjai előtt.


RetroS

 

Hortobágyi Bagoly-nap
2017.01.28. @Hortobágy, Hortobágyi Látogatóközpont   

A Hortobágyi Nemzeti Parkban január 28-án mindent megtudhattok a baglyokról és zsákmányaikról! Változatos programok várják az érdeklődőket a Hortobágyi Látogatóközpontban ezen a napon, mint például: ismerkedés a baglyok titokzatos világával, érdekes vetítéses előadások a baglyokról és zsákmányaikról, távcsöves bagoly-les, közös bagolyköpet gyűjtés és még sok más érdekes program.


Bagolynap

 

Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra online társkeresőink között!