Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Ünnepre hangolódva

Adventi Ünnep a Bazilikánál
2019.11.22. – 2020.01.01. @Budapest, Szent István tér

November 22-én nyitotta meg kapuit Európa egyik legrangosabb karácsonyi vására a Szent István-bazilikánál. Az Adventi Ünnep a Bazilikánál 2019-ben sem csak a kézműves termékek és ételek iránt érdeklődőket várja, újra visszatér az ingyenes és Közép-Európa legnagyobb 3D fényfestése is.

A részletekért kattints IDE!

AdventBazilika


Advent a Várkert Bazárban
2019.12.01. – 2019.12.22. @Budapest, Várkert Bazár

Idén is megrendezésre került az adventi programsorozat a Várkert Bazárban. A decemberi időszakban számos program várja majd a karácsonyi hangulat és készülődés jegyében a kilátogatókat. Valamennyi korosztály számára tartogat különlegességeket az esemény, a késő délutáni, esti szórakoztatásról hazánk kiemelkedő művészei, társulatai gondoskodnak.

A részletekért kattints IDE!

AdventVarkertBazar

Nincs kivel közös programot tervezni? Nézz szét budapesti társkeresőink között!

Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár
2019.11.08. – 2020.01.01. @Budapest, Vörösmarty tér

Budapest egyik legnépszerűbb téli programja, a Vörösmarty téri karácsonyi vásár 2019-ben is tradícionális és újragondolt kézműves ajándékokkal, változatos gasztronómiai kínálattal és kulturális programokkal várja az érdeklődőket, szerte a világból.

A részletekért kattints IDE!

AdventVorosmartyTer

 

Advent Óbudán
2019.11.30. – 2019.12.23. @Budapest, Óbuda Fő tér és környéke

November 30. és december 23. között 16 óbudai helyszínen zajlanak az Advent Óbudán eseményei. A Fő téri és a Szentlélek téri programokon kívül a kerületben működő kulturális intézmények is számos ünnepi programot kínálnak minden korosztály számára. A Fő tér és a Szentlélek tér idén is felölti ünnepi pompáját, ahol zenei fellépők sora, gyermekprogramok, kézműves vásár, ízletes falatokat kínáló gasztrosétány várja a látogatókat. A hagyományokkal bíró karácsonyi programsorozat olyan színes, az adventi ünnepkörhöz méltó ingyenesen látogatható programokat kínál, ahol minden látogató jól érezheti magát.

A részletekért kattints IDE!

AdventObudan


Érezd jól magad a programokon párban! Nézz szét éppen online társkeresőink között!

Karácsonyi Kutyás Vásár
2019.12.22. @Budapest, Academy Golf Budapest

A korábbi évekhez hasonlóan idén is szervez Karácsonyi Kutyás Vásárt az Academy Golf Budapest csapata, akiket a Mad Dog Cafe fog segíteni december 22-én. A vásáron mindent be lehet majd szerezni, amire a négylábúaknak, illetve gazdijaiknak csak szüksége lehet a kutyás városi léthez.

A részletekért kattints IDE!

KutyasKaracsonyiVasar


Cinnamon Adventi Brunchok

2019.12.07. – 2019.12.20. @Budapest, Cinnamon

Elérkezett az év egyik legkedvesebb időszaka, ami brunch szempontjából sem utolsó – így idén különleges tematikus hétvégék keretében számol vissza karácsonyig a Cinnamon, a véget nem érő reggelik szellemében. Habár a pontos menüre csak a helyszínen derülhet fény, annyit azért elárultak, hogy a különböző hétvégék szín- és íz kombinációi egy igazi karácsonyi mesevilágba fogják elrepíteni a vendégeket.

A részletekért kattints IDE!

CinnamonAdventBrunches