Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Elcseszett randik: a helyes pasi és a nagyibugyi találkozása jan20

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Elcseszett randik: a helyes pasi és a nagyibugyi találkozása

Az elcseszett randi rémálom, de valljuk be, szórakoztató – utólag. Pláne mások története. Ha veled is megesett már, hogy inkább töltötted volna az estét egyedül mamuszban, mintsem kettesben valakivel rosszabbnál rosszabb ámulatokba esve, itt az idő, hogy megoszd a sztorit mindenkivel! “Elcseszett randik” jeligére küldd el nekünk a szerkeszto@ha.hu címre!

***

Sziasztok!

Nekem irtó jól sikerült az első randim… méghozzá annyira jól, hogy miután megvacsiztunk és ittunk pár pohár bort – igazából elég sokat – elindultunk haza. A pasi megkérdezte, nem lenne-e kedvem felmenni hozzá még egy kicsit iszogatni, nekem meg naná, hogy volt!

Szalonspicces voltam, irtó dögösnek éreztem magam, a randi jól sikerült és állatira bejött a hapsi. Azt gondoltam, ennek tutira nem lehet semmi rossz a vége.

Picit visszaugrok a történetben – és ezzel le is lövöm a poént – nagyon jól szerettem volna kinézni aznap este, ezért egy nagyon tapadós, dögös ruhát vettem fel egy blézerrel. Mivel tudtam, hogy vacsorázni megyünk, gondoltam, nem árt, ha felveszem a hiperszuper hasleszorító bugyimat.

És akkor most ugorjunk vissza a lakására. Felértünk, kibontott egy pezsgőt, elnyúltunk a kanapén, nagyon vicces volt a pasi. Csomót nevettük és nyilván egyre jobban berúgtunk. Mikor kimentem a mosdóba, utánam jött és a folyosón elkezdtünk csókolózni.

Követték egymást az események, majd mikor le akarta venni a ruhámat, bevillant a förtelmes bugyim. Nem értette persze, hogy miért gondoltam meg magam egy pillanat alatt. Az egésznek az lett a vége, hogy elszállt az ihlet és szépen hazakullogtam részegen, nagyibugyiban.

 

Anna (27)