Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Elcseszett randik: csók helyett sürgősségi jan29

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Elcseszett randik: csók helyett sürgősségi

Az elcseszett randi rémálom, de valljuk be, szórakoztató – utólag. Pláne mások története. Ha veled is megesett már, hogy inkább töltötted volna az estét egyedül mamuszban, mintsem kettesben valakivel rosszabbnál rosszabb ámulatokba esve, itt az idő, hogy megoszd a sztorit mindenkivel! “Elcseszett randik” jeligére küldd el nekünk a szerkeszto@ha.hu címre!

***

Sziasztok,

Nemrég megismerkedtem egy sráccal, akinek az egyik csoporttársam mutatott be. Picit idősebb nálam, magas, és gyönyörű, hosszú szempillái vannak! Már mikor a buliban bemutattak neki, nagyon megtetszett, de nem is szóltunk egymáshoz egész éjjel. Persze láttam, hogy figyelget, de nem jött oda hozzám.

Másnap reggel viszont kaptam tőle egy üzenetet, amiben megkérdezte, volna-e kedvem találkozni vele. Majd’ kiugrottam a bőrömből örömömben és válaszoltam is neki egyből.

 

Két nap múlva találkoztunk, az e-mail és a randi közti időben pedig gyakorlatilag folyamatosan arc- és hajpakolásban jártam-keltem otthon, vagy a megfelelő ruha után kutattam. Azt szerettem volna, hogy minden tökéletes legyen, és rögtön belém szeressen a fiú.

Azt beszéltük meg, hogy elmegyünk vacsizni, utána pedig sétálgatunk kicsit a Duna-parton. Az étterem szép volt, a kaja isteni, jól elbeszélgettünk és kellemes volt a séta is.

Már késő volt, mikor hazavitt, a ház előtt még beszélgettünk kicsit, majd megdicsérte, milyen csinos vagyok. Én lányos zavaromban lehajtottam a fejem és csak rebegtettem a szemilláimat. Abban a pillanatban, mikor meg akart csókolni, felemeltem a fejem, méghozzá olyan gyorsan, hogy eltört az orra a koccanástól.

Rohantunk a kórházba – taxival, mert vacsora közben ittam egy pohár bort – ahol rendbe hozták szegényt.

Hát ilyen volt a mi első randink, amit azt hiszem, sosem felejtünk el.

Bea (21)