Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Élvezzétek együtt a tavaszt!

Győri Tavaszi Fesztivál

Nincs is annál romantikusabb, mint a tavasz ébredése, a langyos szellő és a csodálatos napsütés, mindez jó programokkal fűszerezve. A Győri Tavaszi Fesztiválon mindent megtalálsz, ami egy ilyen kellemes tavaszi naphoz szükséges. A különleges zenék mellett kirakodó vásárral és valódi fesztivál hangulattal is várnak benneteket a szervezők. Ha már itt jártok, érdemes sétálni egyet a zegzugos, romantikus kisutcákban. A barokk épületeknek köszönhetően olyan érzés lesz, mintha egy egészen más korban járnátok.  A három folyó - a Duna, a Rába és a Rábca- torkolatánál pedig valószínűleg Ti is összefonódtok majd egy forró csókban.

Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra győri társkeresőink között!

 

Tavaszi csobbanás Miskolctapolcán!

Csodák márpedig vannak! Méghozzá itt, Európa közepén, Miskolctapolcán. Mert mi másnak is neveznéd a Barlangfürdő egyedülálló adottságait, ahol a természet által kialakított csodás környezetben, a párolgó termálvíz és a kristálytiszta barlangi levegő jótékony hatásait élvezheted télen-nyáron? Az ablakod alatt egy kis patak csörgedezik, ha kitekintesz, egy mókusok lakta ősparkban gyönyörködhetsz, és a Világörökség részét képező Barlangfürdő is elérhető közelségben van. Töltsetek el itt néhány napot és hangolódjatok egymásra, hogy aztán újult erővel vágjatok ismét bele a szürke hétköznapokba.

 

 

Konc Zsuzsa nagykoncert

Gyönyörű dallamok, gazdag érzelemvilág, fontos mondanivaló és olyan zene, amire biztosan senki nem marad ülve – mindez egyetlen koncert keretében. Ha ti is jobban szeretitek ezeket a dallamokat, mint a mai, modern zenét, akkor ezen a pénteken irány az Aréna és Konc Zsuzsa koncertje. Bár 10. alkalommal tekinthetjük meg ezt a csodás előadást az Aréna színpadán, sokak szerint nem lehet megunni! Ha ti szívesen ringatóznátok az ismert szerelmes dallamokra, vagy csak buliznátok végre egy jót, ne hagyjátok ki ezt a programot!

 

Szeretnél párban részt venni a legjobb élményekben? Nézd meg, ki keres éppen társat!

 

Lepd meg egy autóversennyel!

Ha párod vagy kiszemelted szívesebben ülne egy csodás versenyautóban, mint a délutáni dugóban, akkor valósítsd meg álmát és válaszd ki kedvenc autóját! Választhatsz egy Alfa Romeo Gra 156, egy BMW E46 M3, egy Mustang GT California és egy Nissan Skyline GT R közül. Párod bármelyiket vezetheti vagy részt vehet egy élményautózáson profi pilótával a Kakucs-ringen! Mindehhez egy belső kamerás felvétel is jár, hogy később együtt nevethessetek a történteken.