Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Fesztiválozásra fel!

VOLT Fesztivál 2017
2017.06.27. – 2017.07.01. @Sopron, Lővér Kemping

A soproni VOLT Fesztivál 2017-ben 25. alkalommal nyitja meg kapuit. A Fesztivál Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválja, amit évente Sopronban rendeznek meg 1993 óta. A rendezvényre a zenei kínálat sokszínűsége jellemző, a különböző helyszíneken a rock, az elektronikus zenei, a világzenei és a jazz koncertek mellett számos más műfaj képviselői is fellépnek. 2017. június 27-én a Linkin Park nyitja a Fesztivált. A zenekar világszerte stadionokat tölt meg és a legnagyobb fesztiválok headlinere.

Volt


Red Bull Air Race 2017

2017.07.01-02. @Budapest

A világbajnokságban a pilóták egy olyan sportágban mérik össze erejüket, ahol sebességet, precíziót és szaktudást kell kombinálniuk. A gépeiket egy alacsony magasságban felállított, előre megtervezett légi versenypályán levegővel megtöltött kapuk (Air Gates) között irányítják, hogy a lehető leggyorsabban érjenek célba, minél kevesebb hibapontot megszerezve. Ha imádod a légi bemutatókat és a versenyeket, a hétvégén mindenképp ott a helyed a Red Bull Air Race-en!

RedBull

 

Szerelmesek Fesztiválja 2017. – Szerelem a Művészetekben
2017.06.28. – 2017.07.02. @Szentgotthárd

Ez már a harmadik SZERELMESEK FESZTIVÁLJA Szentgotthárdon! A programok nem csak szerelmeseknek szólnak, hanem mindazoknak, akik kíváncsiak arra, hogy a legősibb és legnépszerűbb múzsa, a SZERELEM hogyan jelenik meg zenében, színházban, versben, filmen, táncban, előadásban, beszélgetésben. Az érdeklődők neves művészekkel, előadókkal találkozhatnak, ha ellátogatnak a fesztiválra!

SzerelmesekFesztivalja


Szívesen részt vennél a fesztiválokon, de nincs kivel? Nézd meg elit társkeresőinket!

 

Balaton Fesztivál
2017.06.29. – 2017.07.02. @Balatonkenese, Széchenyi park

A Balaton Fesztivál minden ízében új és formabontó. Páratlan balatoni környezetben és belépőjegy nélkül. Ingyenes családi, gasztrofesztivál - 16 sztárfellépő, ínyencségek testnek és léleknek! A rangos zenei programok mellett street food utca és különleges termékek sora várja az érdeklődőket. A négy nap alatt idelátogatók megismerhetik az ország minden tájáról érkező kézművesek portékáit, emellett a hagyományos fesztiválételek és különleges street food kínálat kóstolására is lesz lehetőség. A hazai és külföldi gyártók sörei mellett teret kapnak a kézműves - és kisüzemi sörfőzdék, pincészetek, pálinkaházak remekei is.

Balatonfesztival

 

35. Lidl Balaton-átúszás
2017.07.01. @Révfülöp, Balatonboglár

A nagy vizes kihívás - Idén is közel tízezer indulót várnak Magyarország ikonikus és bakancslistás nyári sporteseményére, a 35. Lidl Balaton-átúszásra. Az átúszásra vállalkozó sportemberek a már megszokott módon Révfülöpön szállnak majd vízbe, majd az 5,2 kilométeres táv megtétele után a balatonboglári Platán strandon érnek partot. A távot szabadon választott úszásnemben lehet teljesíteni, és bárki rajthoz állhat, akinek az egészségi állapota lehetővé teszi. Ehhez orvosi igazolás, ennek hiányában pedig a helyszínen megejtett orvosi vizsgálat szükséges.

Balatonatuszas

 

A Nagy Budapesti Rozé Fesztivál
2017.07.01. @Budapest, Rudas Romkert

Egy pohár oldalán csordogáló vízcsepp a nyári rekkenő hőségben. A pohárban rozé tisztán, rozé szódával, rozé zúzott jéggel, rozé friss gyümölcsdarabokkal. Rozé literszámra. Kinek nem egyenlő ez a nyárral? Ha te is szívesen végigkóstolnád a rozé borok legkülönlegesebb válogatásait, akkor szombaton mindenképp ott a helyed a Rudas Romkertben. Szedd össze a barátaidat és hűsöljetek együtt a rekkenő hőségben!

Roseborfeszt


Elindult a fesztiválszezon, légy te is a részese! Ha még nincs párod, nézd meg fiatal társkeresőinket!