Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Újra itt a fesztiválszezon!

Volt Fesztivál
2019.06.26. – 2019.06.29. @Sopron

A Telekom VOLT Fesztivál idén is az egyik legsokszínűbb névsorral készül a nyárra. A június 26-án startoló fesztiválon fellép a Slipknot, Slash, Robin Schulz, Parov Stelar, LP, a Quimby, a 30 éves Tankcsapda, Rúzsa Magdi, Majka és a Punnany Massif, a Halott Pénz zenekar pedig itt adja jubileumi 15 éves koncertjét. Persze, erős merítés lesz még hazai zenekarokból és a NeccParty sem fog elmaradni a Lővérek szívében.

A részletekért kattints IDE!

VoltFesztival.[1]


Szívesen részt vennél a fesztiválokon, de nincs kivel? Nézd meg elit társkeresőinket!

Orczy Summer Chill
2019.06.20. – 2019.06.30. @Budapest, Orczy-park

Idén egy új városi fesztivál lép színre: először lesz Orczy Summer Chill. A cél, hogy a tavaly megújított Orczy-park fái alatt ne csak árnyékot, hanem kulturális élményeket is találjunk, így 33 nyári estén ingyenes programokba kapcsolódhatunk be. Lesz piknikelős kertmozi magyar kultfilmekkel, de akusztikus pop, soul és jazz, valamint klasszikus zenei koncertek is.

A részletekért kattints IDE!

OrczyChill

 

Nyárindító Salsa Est a BiztosRandival
2019.06.28. @Budapest

Gyere és ismerkedj a BiztosRandi izgalmas, lendületes, játékos és exkluzív nyárindító party-ján, ahol megcsillogtathatod salsa tudásod - ha van, ha viszont még nincs, tökéletesen elsajátíthatod az alapokat, s ehhez még partneredet is Te választhatod majd! Jelentkezz mielőbb, hiszen a jegyek már csak korlátozott számban kaphatóak!

A részletekért kattints IDE!

Biztosrandi

 

IX. Vonyarcvashegyi Kézműves Sörök és Házi Ízek Fesztivál
2019.06.28. – 2019.06.30. @Vonyarcvashegy

Sörkülönlegességekkel, ízletes finomságokkal, kulturális programokkal és kézműves vásárral színesített program várja a vendégeket a IX. Kézműves Sörök és Házi Ízek Fesztiválja rendezvényen. Kóstold végig a magyar kézműves söripar remekeit péntektől vasárnapig Vonyarcvashegyen, a Balaton északi partján! Hűsítő sörök, finom ételek és változatos esti programok a strandtól alig 100 méterre!

A részletekért kattints IDE!

Sorfesztival.[8]


Elindult a fesztiválszezon, légy te is a részese! Ha még nincs párod, nézd meg online társkeresőinket!

37. Lidl Balaton-átúszás
2019.06.29. @Révfülöp

A klasszikus Balaton-átúszás minden magyar sportember számára bakancslistás esemény. Legalább egyszer az életben neki kell vágni, igaz csak kellő felkészültség esetén. Ha elég felkészültnek érzed magad, vegyél részt te is az idei Balaton-átúszáson, vagy csak egyszerűen szurkolj barátaidnak, akik már beneveztek az eseményre!

A részletekért kattints IDE!

Balatonatuszas.[1]


VI. Kőrösi Möggyfesztivál

2019.06.28. – 2019.06.29.

A nagykőrösi meggynek nincs párja és Arany János városában mindig páratlanul finom ízű möggy - ahogyan a kőrösiek mondják a meggyet - terem. A méltán nevezetes gyümölcsünk hírnevét megragadva a szervezők vették a bátorságot és tovább szőtték a „möggy” kultúrájának fonalát, gazdag programcsokrokkal, pl. főzőversennyel és közkedvelt előadók koncertjeivel! A fesztivál erősen és több szálon kötődik a helyi sajátosságokhoz és hagyományokhoz.

A részletekért kattints IDE!

Moggyfesztival.[2]