Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Farsangi és télbúcsúztató programok

Busójárás Mohácson
2020.02.20. – 2020.02.25. @Mohács

Borzas busóbundákat öltő felnőttek faragott álarcokban, jellegzetes kellékekkel, öles kereplőkkel, kolompokkal felszerelkezve búcsúztatják a zord évszakot és várják a tavaszt ezen a hétvégén Mohácson. Szedd össze a barátaidat és vegyél részt te is ezen a hétvégén a télbúcsúztató ünnepségen.

A részletekért kattints IDE!

MohacsiBusojaras

 

Országos Farsangi Fánkfesztivál
2020.02.20. – 2020.02.22. @Nagykanizsa

Az év eleji bálok elengedhetetlen és legfinomabb velejárója a farsangi fánk. E finomságok fesztiválja és versenye kerül megrendezésre ezen a héten Nagykanizsán, hogy népszerűsítse és hagyományait öregbítse a különféle lekváros, szalagos, csöröge, krémes, rózsa- és egyéb fánkoknak. A fánkok gazdag íz- és formavilágának megismerésére és megízlelésére a legjobb döntés ez az esemény.

A részletekért kattints IDE!

FarsangiFankfesztival

 

Édes élmények várnak Rád is! Még nincs párod, akivel elmehetnél? Ismerkedj online társkeresőinkkel!

 

XI. Debreceni Mangalica Fesztivál
2020.02.21. – 2020.02.23. @Debrecen

2020-ban tizenegyedik alkalommal rendezik meg Debrecenben a Mangalica Fesztivált, a város szívében, a Debreceni Nagytemplom előtti Kossuth téren. A továbbra is ingyenesen látogatható rendezvény igazi értéke egyfajta fair trade mozgalom beindítása. A kilátogató vendégek főként a megjelenő, kiváló minőségi termékek miatt vesznek részt a fesztiválon, de a megfelelő szórakozásért a szervezők egész napos színpadi műsorral készülnek. Napközben a fesztivál hangulatához illeszkedő népzenei programok, vásári komédia és gasztro bemutatók várják az érdeklődőket.

A részletekért kattints IDE!

MangalicaFesztival.[6]


Télbanyaűző Maskarádé – Tapolcai Téltemető
2020.02.23. @Tapolca

2020. február 23-án rendezik meg a IX. Téltemető rendezvényt Tapolcán. A Télbanyaűző Maskarádé szervezői az idei évben is meghirdetik a Töpörtyűsütő és Forralt bor főző versenyt. Ha te is részt szeretnél venni egy jó hangulatú délutánon, akkor mindenképp látogass el erre az eseményre.

A részletekért kattints IDE!

TapolcaiTeltemeto

 

Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Nézd meg legújabb társkeresőinket!


XX. Keszthelyi Karnevál

2020.02.22. @Keszthely

Huszadik alkalommal rendezik meg a Keszthelyi városi karnevált 2020. február 22-én, amely a téli időszak egyik leglátványosabb keszthelyi programja. A színpompás jelmezbe, mókás maskarába bújt farsangozók parádés menete a Festetics-kastély parkjából indul 14 órakor, majd a Sétáló utcán haladva a Fő térig mennek a résztvevők, akik a szokásokhoz híven vidám műsorral is megajándékozzák az érdeklődőket.

A részletekért kattints IDE!

KeszthelyiKarneval