Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Fánk, farsang és télbúcsúztató programok

II. Budai Farsangi Fánkfesztivál
2018.02.09-11. @Budapest, Allee melletti sétány (Kőrösy József utca)

Február 9-11. között már második alkalommal válogathatunk több mint 80 féle fánk között a Budai Farsangi Fánkfesztiválon, ahol a hagyományos finomságok mellett a különleges, újvonalas fánkokkal is tehetünk egy próbát. Más farsangi ételek mellett az italkínálat is gazdag lesz, hiszen a boroktól kezdve a pálinkákon át a koktélokig lesz mivel leöblítenünk az édességeket.

A részletekért kattints IDE!

fankfesztival


Nutella Napok a Bálna Bisztróban

2018.02.05-12. @Budapest, Fővám tér 11-12.

Február 5-től, a nemzetközi Nutella Nap alkalmából egy héten keresztül különböző Nutellás finomságokkal vár mindenkit a Bálna Bisztró, ahol az ételeken kívül alkoholos és alkoholmentes italokkal is készülnek az édesszájúaknak.

A részletekért kattints IDE!

nutella


Édes élmények várnak Rád is! Még nincs párod, akivel elmehetnél? Ismerkedj budapesti társkeresőinkkel!

Csokoládéünnep Szegeden
2018.02.09-11. @Szeged, ÁRKÁD Szeged, Londoni körút. 3.

Gombóc Artúrok, bevetés indul! Jön Szeged és a régió legnagyobb csokoládés őrülete, az ÁRKÁD Szeged Csokifesztivál! Magyarország legjobb kézműves csokoládé- és édességmanufaktúrái, extravagáns programok, extrém csokiszobrász show, nonstop csokoládékészítő workshop és minőségi, istenien finom csokoládék és édességek minden mennyiségben.

A részletekért kattints IDE!

csupacsokiarkad


Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Nézd meg szegedi társkeresőinket!


Gyere a fényre! – Farsangi Forgatag a Vajdahunyadvárban

2018.02.10. @Budapest, Magyar Mezőgazdasági Múzeum

Keress színes, izgalmas élményeket a Vajdahunyadvárban, ott, ahol a hagyományok és a modern világ találkozik. Napfénycsalogatás, játék a fénnyel, élményfal, közösségi szövet készítése, középkori színpadi jelenetek, zsonglőrök, artisták lélegzetelállító mutatványai, jósda, kenyérsütés, kézműves foglalkozások… és még számos más programmal várják az érdeklődőket. A várudvaron kézművesek kínálják portékáikat, gólyalábas mulattatók szórakoztatják a nagyérdeműt. De természetesen fánkot is lehet kóstolni, hiszen anélkül nem farsang a farsang.

A részletekért kattints IDE!

farsangavajdahunyadvarban

 

Velencei Karnevál a Velence Korzón
2018.02.10. @Velence, Velence Korzó - Tópart u. 47.

Vegyél részt te is egy valódi időutazáson a Velencei Karnevál felvonulásán, a Velence Korzón 2018. február 10-én. Képzelj el egy reneszánsz karneváli hangulatot, ahol középkori piactér és számos program várja a látogatókat délelőtt 10 órától este 21 óráig. Ha izgalmas programra vágysz, mindenképpen neked is ott a helyed a karneválon!

A részletekért kattints IDE!

velenceikarneval

 

Busójárás Mohácson
2018.02.08-13. @Mohács

Borzas busóbundákat öltő felnőttek faragott álarcokban, jellegzetes kellékekkel, öles kereplőkkel, kolompokkal felszerelkezve búcsúztatják a zord évszakot és várják a tavaszt február 8-13 között Mohácson. A mohácsi sokácok messze földön ismert népszokása, a busójárás idejét a tavaszi napfordulót követő első holdtölte határozza meg. Búcsúztasd a telet és idén légy ott te is a mohácsi busójáráson!

A részletekért kattints IDE!

busojaras

 

XI. Budapesti Mangalica Fesztivál
2018.02.09-11. @Budapest, Szabadság tér

A február 9-11. között megrendezésre kerülő XI. Budapesti Mangalica Fesztiválon a legjobb mangalicatenyésztők,- és termékek, élő mangalicák, helyben készült mangalica finomságok várnak minden érdeklődőt a főváros közepén, ingyenes belépéssel! A zenei programok mellett mangalica street food, helyben sült friss tepertő, gasztro kézművesek és kézműves vásár, a legjobb sörök-(forralt) borok és pálinkák várják az érdeklődőket.

A részletekért kattints IDE!

mangalicafesztival


Párban jó programot tervezni! Ismerkedj fényképes társkeresőinkkel!