Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Februári vásár- és fesztiválprogramok

Kávébár Bazár 2020
2020.02.08. – 2020.02.09. @Budapest, Millenáris Park

Idén február 8-9-én szerveződik a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a 11. jubileumát ünneplő KávéBár Bazár, melynek a Millenáris Park B csarnoka ad otthont. A látogatók a belépőjegy megvásárlásával több, mint negyven kiállító termékeit: kávékat, teákat, borokat, söröket, párlatokat, és egyéb italkülönlegességeket kóstolhatnak egész nap a standokon. Hazai manufaktúrák és jól ismert kereskedelmi márkák egyaránt megjelennek a kiállítók között, s a kóstolások mellett persze vásárolni is lehet. Csúcsminőségű tételek érkeznek az eseményre, s a hazai piac színe-java képviselteti magát.

A részletekért kattints IDE!

Kavebar.[1]

 

Furmint Február 2020
2020.02.06. @Budapest

Februárban szerte az országban - sőt immár túl a határainkon is - éttermek, borkereskedők állítják majd a középpontba a Furmintot. Az egész hónapon át tartó rendezvénysorozat csúcspontja a Furmint Február Nagy Kóstoló lesz, amelyen 2020-ban már 11. alkalommal rendeznek meg a bemutatkozó borászatok és a borkedvelő közönség örömére.

A részletekért kattints IDE!

FurmintFebruar

 

Párban jó programot tervezni! Ismerkedj fényképes társkeresőinkkel!

 

XIII. Budapesti Mangalica Fesztivál
2020.02.07. – 2020.02.09. @Budapest, Szabadság tér

Ezen a hétvégén a legjobb mangalicatenyésztők- és termékek, élő mangalicák, helyben készült mangalica finomságok várnak minden érdeklődőt a főváros közepén, ingyenes belépéssel! A kilátogatók közvetlenül találkozhatnak az ország minden pontjáról érkező tenyésztőkkel és őstermelőkkel, így attól vehetik meg a terméket. A mangalica termékek mellett kiváló magyar portékákkal, zenekarokkal, élőállat-kiállítással, helyben sült mangalica ételekkel, egészben sült malaccal, borokkal és pálinkákkal, valamint az elmaradhatatlan főzőversennyel várják az érdeklődőket.

A részletekért kattints IDE!

MangalicaFesztival.[5]

 

Budapest Independent Film Festival 2020
2020.02.06. – 2020.02.07. @Budapest, Art+ Cinema

Február 6-án és 7-én rendezik meg az idei évben a Budapest Independent Film Festivalt, a vetítések helyszíne ezúttal az Art+ Cinema lesz. Az ingyenes nemzetközi rendezvény célja az elmúlt évek legjobb, változatos műfajú es hosszúságú, nemzetközi és hazai független filmeinek népszerűsítése.

A részletekért kattints IDE!

BudapestiFilmfesztival

 

Nincs kivel közös programot tervezni? Nézz szét budapesti társkeresőink között!

 

Hello Piac Design Vásár
2020.02.09. @Budapest, Akvárium Klub

A Hello Piac Design Vásáron magyar tervezők környezetbarát, természetes anyagokból készült termékeiből válogathatnak az érdeklődők, köztük számos olyan portékával, amit fogyatékossággal élők készítettek. A kínálatban találhatunk lakásdekorációt, táskákat, ruhákat, ékszereket és kozmetikumokat is.

A részletekért kattints IDE!

DesignVasar.[1]

 

WAMP – Télvégi Vásár
2020.02.09. @Budapest, Bálna Budapest

Február 9-én, a Bálna Budapestben indul a WAMP 2020-as szezonja, ahol ezúttal télvégi akciókkal, leárazásokkal készülnek a kiállítók. Itt az idő, hogy beszerezzük az utolsó darabokat vagy a már régóta áhított kedvenceket kedvezményesebb áron!

A részletekért kattints IDE!

WAMPVasar