Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Tavaszi gasztro programok az édesség és borkedvelőknek

Macaron Nap
2018.03.20. @Budapest, Tesla Budapest

Hetedik éve tart a macaron őrület Magyarországon, 2012-ben egy bátor, akkor teljesen amatőrnek indult kezdeményezés az első Macaron Nap indította el a lavinát. Persze nem nehéz megkedvelni a macaront, édes, színes, a francia gasztronómiai kultúra egyik nagykövete, és persze nagyon finom tud lenni. A szervezők idén a macaront áruló helyszíneket, cukrászdákat mutatják be azoknak, akik még nem ismerik őket, vagy azoknak, akik nagyon is ismerik, de szeretnék ezt a napot macaronnal ünnepelni kedvenc helyükön, vagy akár új helyeket felfedezve.

A részletekért kattints IDE!

Macaron.[1]

 

Szeretnél párban részt venni az édes élményeken, de nincs kivel? Ismerkedj budapesti társkeresőinkkel!

 

XII. Sonkafesztivál
2018.03.24-25. @Bábolna

A hagyománnyá vált sonkafesztivál ismét felvonultatja a húsvéti sonkák fergeteges kínálatát, ahol 12 sonkagyártó kínálja majd a portékáit. A magyar hagyományos ételek (kolbász, hurka, rétes, kenyérlángos, kürtöskalács), és italok (pálinka, bor, gyümölcsbor) kínálata mellett vásári hangulatot idéznek majd meg, a kézművesek és a különböző vásárosok ajánlásaival. A szervezők a szórakozásnak is adnak helyet, mely a színpadon különböző fellépők produkcióival, jó hangulatot teremtenek.

A részletekért kattints IDE!

Sonkafesztival2

 

I.Torta Verseny és Muffin Fesztivál
2018.03.24. @Tapolca

Tapolcán első alkalommal kerül megrendezésre egy fantasztikus torta verseny, melyre a szervezők várják a háziasszonyok vagy amatőr (cukrász végzettség nélküliek) cukrászok jelentkezését. A versenyen otthonról hozott alkotásokkal lehet indulni, viszont a helyszínen is lesz lehetőség a torta összeállítására. Ha nem szeretnél nevezni a versenyen, hanem egyszerűen csak meg szeretnéd kóstolni a finomabbnál finomabb sütiket, akkor neked is ott a helyed Tapolcán ezen a hétvégén.

A részletekért kattints IDE!

tortamuffin

 

Budapesti Tavaszi Vásár
2018.03.23. – 2018.04.22. @Budapest, Vörösmarty tér

2018. március 23. – április 22. között ismét megrendezik a Budapesti Tavaszi Vásárt a Vörösmarty téren. A szervezők elsődleges célja, hogy a vásár kulturális programokkal, iparművészeti bemutatókkal, népzenei és néptánc műsorokkal minőségi szórakozást nyújtson mind a budapestiek, mind pedig a fővárosba látogatók számára.

A részletekért kattints IDE!

TavasziVasar

 

Belekóstolnál a legjobb tavaszi programokba, de nincs párod, akivel elmehetnél? Nézd meg diplomás társkeresőinket!

 

Tulip Market
2018.03.22-24. @Budapest, Wild Flower Bar

Hatalmas mennyiségű, meseszínű tulipánnal árasztja el három napig a Wild Flower Bart a Tulip Market. A tulipán piacon megismerkedhetünk hazánk legkülönlegesebb tulipánjait termelő farmerjával, aki jelenleg több mint 110 fajta virágcsodával foglalkozik. A Karol and Blase-től Kardos Alíz mesél majd arról, hogy milyen az élet egy tulipánfarmon, hogy mi történik a virághagymákkal, vagy akár arról, hogy hány nap alatt lesz tulipán egy hagymából.

A részletekért kattints IDE!

TulipMarket

 

Tokaji Március Nagykóstoló
2018.03.24. @Budapest, Corinthia Hotel Budapest

Tokaj nemzetközileg a legismertebb, hazánkban pedig az egyik legkedveltebb borvidékünk. Márciusban Budapestre hozzák 60 pincészet 150 kiemelkedő borát, amelyek közül ízlésednek megfelelően választhatsz. Akkor is megtalálod számításaidat, ha az örök klasszikusok kedvelője vagy, de ha esetleg újítanál és kísérleteznél, szintén jó helyen jársz. Ha pedig kérdéseid merülnének fel a kóstoltakkal kapcsolatban, a rendezvényen személyesen is felteheted a termelőknek.

A részletekért kattints IDE!

TokajiBorkostolo

 

Tisza-tavi Napok
2018.03.23-24. @Tiszafüred

A csodálatos tiszafüredi Halas-téren, első ízben, de hagyományőrző szándékkal rendezik meg a Tisza-tavi Napok és I. Tisza-tavi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítást és Vásárt, március 23-24-én. A fesztivál a hazai kézműves- és élelmiszeripari termékek gazdag kirakodó vásárával, kulturális programokkal és a hazai könnyűzenei színtér nívós előadóival (Kiscsillag, Vad Fruttik, 30Y, Ocho Macho, Esti Kornél, Intim Torna Illegal) csalogatja a Tisza-tóhoz a vendégeket.

A részletekért kattints IDE!

Tiszatavinapok

 

Éld át a legjobb gasztro élményeket az igazival! Találj párra online társkeresőink között!