Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Áprilisi programkavalkád a sport és gasztronómia kedvelőinek

Gerilla Gourmet – Kulináris Rock n Roll
2019.04.12. – 2019.04.14. @Szeged, Széchenyi tér

Áprilisban újra Szeged lesz Magyarország gasztro-fővárosa! A szervezők az ország legimádnivalóbb városának legszebb terét egy gigantikus, extravagáns gerilla-látványkonyhává változtatják ezen a hétvégén! A Gerilla Gourmet fesztiválon csúcsminőségű alapanyagokból készült ételek, extravagáns ízek, street food orgia és interaktív gerilla-látványkonyha Magyarország és Szeged elsőszámú chef-jeivel várja a látogatókat.

A részletekért kattints IDE!

Gerilla-gourmet

 

Érezd jól magad a programokon párban! Nézz szét szegedi társkeresőink között!

Áprilisi bolondos főzőparty
2019.04.09. @Budapest, Borganika Studio

Készíts ízletes kolbászokat és közben találd meg a párod. Vegyél részt a Biztosrandi szervezésében megrendezésre kerülő főzőpartin, ahol igényes egyedülállók körében hódolhatsz a kulináris élvezeteknek. A főzésre alkalmas, stílusos helyszínt, az eszközöket és az alapanyagokat a szervezők biztosítják, Te pedig vidd magaddal vidámságod, nyitottságod, lelkes hozzáállásod és persze különleges egyéniséged, melyet bele is főzhetsz majd az ételekbe. Ne gondolkozz sokáig, jelentkezz mihamarabb, mert a résztvevők száma limitált!

A részletekért kattints IDE!

Fozoparty


Gyulai Pálinkafesztivál

2019.04.12. – 2019.04.14. @Gyula, Várkert

20. alkalommal rendezik meg a Dél-Alföld egyik legnagyobb gasztronómiai rendezvényét, az évről évre több ezer látogatót vonzó Gyulai Pálinkafesztivált 2019. április 12-14. között. A rendezvény 3 napja alatt Gyulán a nemes hungarikum, a pálinka lesz a figyelem középpontjában. A pálinka a magyar emberek nemzeti büszkesége, a magyar gasztronómia nem képzelhető el a kitűnő hungarikum nélkül. Látogass el a Gyulai Pálinkafesztiválra, ahol a minőségi és különleges termékek közül válogathatsz! Napközben programok, esténként pedig országosan híres előadók szórakoztatják a közönséget.

A részletekért kattints IDE!

GyulaiPalinkafesztival

 

Bábolnai Sonkafesztivál
2019.04.12. – 2019.04.13. @Bábolna

13. alkalommal kerül megrendezésre idén a sonkafesztivál, felvonultatva a húsvéti sonkák fergeteges kínálatát. A magyar hagyományos ételek (kolbász, hurka, rétes, kenyérlángos, kürtöskalács), és italok (pálinka, bor, gyümölcsbor) kínálata mellett vásári hangulatot idéznek meg a szervezők, a kézművesek és a különböző vásárosok ajánlásaival. A szórakozásnak is adnak helyet, mely a színpadon különböző fellépők produkcióival jó hangulatot teremtenek és így garantálják a fesztiválra látogatók felhőtlen szórakozását.

A részletekért kattints IDE!

Sonkafesztival.[2]

 

Tulipán Fesztivál Celldömölk
2019.04.12. – 2019.04.14. @Celldömölk, Városközpont

Idén Celldömölkön hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Tulipánfesztivál. Valamennyi program a tavaszt köszönti, melynek egyik jelképe a tulipán. Népművészeti kirakodó és virágvásár, kiállítás, néptánc- és népzene találkozó, vásári komédiák, báb- és színjátszó előadások, táncbemutatók, szabadtéri koncertek, kézműves foglalkozások és interaktív játszóházak, helyi ételek és italok kóstolója várják majd az érdeklődőket.

A részletekért kattints IDE!

TulipanFesztival
 

Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra online társkeresőink között!

 

Budapest Space Week
2019.04.08. – 2019.04.13. @Budapest, több helyszín

Egy hét, ami csak az űrkutatásé! Előadások, játékbemutató, Yuri’s Night, magaslégköri ballonengedés, és még sok minden más. Április 8. és 13. között először rendezik a Budapest Space Week-et többek közt olyan helyszínek részvételével, mint a Csodák Palotája, a BME, az InGame Gamer Bar vagy az Anker’t.

A részletekért kattints IDE!

Space

 

Libegő-Trail
2019.04.13. @Budapest, Zugligeti Libegő

A Budai-hegység klasszikusa, a Libegő alatti ösvény futása mindenkit megindít, aki szereti a terepfutást. A feladat egyszerű: fuss fel a Libegő alatt, majd egy hosszabb ösvényen vissza, le a kiindulási ponthoz; ezt a 4400 méteres kört ötször kell teljesíteni ezen a versenyen! Az útvonal ugyanaz, de mégis minden kör más, nehezen feledhető érzés lesz! A versenyre előzetes nevezés szükséges!

A részletekért kattints IDE!

Libego.[1]

 

TEDXYOUTH@BUDAPEST
2019.04.13. @Budapest, MOMkult

Április 13-án rendezik meg a 10 éves TEDxYouth@Budapest konferenciát, amelyen a Miért? Miért ne?! témához kapcsolódóan kereshetjük a válaszokat az esemény előadóival közösen. Vegyél részt te is a konferencián és hallgasd meg az érdekfeszítő előadásokat!

A részletekért kattints IDE!

TED

 

34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton
2019.04.13. – 2019.04.14. @Budapest, Margitsziget

A Telekom Vivicittá Városvédő Futás egész hétvégés futóünnep az egész családnak, szombaton a rövidebb, vasárnap a hosszabb távok szerelmesei indulhatnak. A tavalyi évhez hasonlóan, a félmaratoni távot akár trióban is lehet teljesíteni. A versenyre előzetes nevezés szükséges.

A részletekért kattints IDE!

Vivicitta

 

Szeretnél elmenni a szuper tavaszi programokra, de nincs kivel? Ismerkedj budapesti társkeresőinkkel!