Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Bor és kultúra a tavasz jegyében

10. VinCE Budapest Wine Show
2019.04.25. – 2019.04.27. @Budapest, Várkert Bazár

Tavasszal immár 10. alkalommal várja a szakmai látogatókat és az érdeklődőket a VinCE Budapest Wine Show, az ország egyik legnagyobb beltéri boros rendezvénye. A hazai kínálat legjavát felvonultató háromnapos rendezvényen nem csak kiváló magyar borokat, de kiemelkedő külföldi tételeket, párlatokat, gasztronómiai ínyencségeket is kóstolhatnak a vendégek. A több mint 20 mesterkurzus és workshop során a pezsgőktől a párlatokig izgalmas témák kerülnek terítékre, neves előadók kalauzolásával.

A részletekért kattints IDE!

VinceWineShow

 

Belekóstolnál a legjobb tavaszi programokba, de nincs párod, akivel elmehetnél? Nézd meg diplomás társkeresőinket!

Bazilika Kívül-Belül
2019.04.27. @Budapest, Szent István-bazilika

A Barangoló Baráti Kör sétáján az érdeklődők megismerkedhetnek a Szent István-bazilikával kívül-belül: megnézhetik a fantasztikus mozaikkal borított belső teret, megkereshetik saját horoszkópjegyüket, körbesétálhatják az épületet és megismerhetik közvetlen környezetét. A séta után lehetőség lesz felmenni a panoráma kilátóba, ahonnan fantasztikus – 360 fokos – látkép tárul a résztvevők elé. A kilátóba a séta befejezése után lehet felmenni, ez nem része a barangolásnak.

A részletekért kattints IDE!

Bazilika.[1]

 

5. Magyar Filmhét
2019.04.22. – 2019.04.27. @Budapest, Corvin Mozi

Április 22-27. között az 5. Magyar Filmhéten a 2018. január 1. – december 31. között mozi és televízió forgalmazásban vagy fesztiválon bemutatott, és a Filmhétre benevezett filmeket nézheti meg a közönség hét kategóriában – játékfilm, tévéfilm, kisjátékfilm, dokumentumfilm, ismeretterjesztő film és animációs film. Idén először a televíziós sorozatok is bekerültek a Filmhét kínálatába. A Filmhéten a kísérő programokkal együtt 203 alkotást vetítenek majd a Corvin moziban, köztük 21 nagyjátékfilmet nézhet meg idén a közönség, többek között olyan alkotásokat, mint a BUÉK, az Egy nap, a Valami Amerika 3. vagy az X – A rendszerből törölve.

A részletekért kattints IDE!

MagyarFilmhet

 

26. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál
2019.04.25. – 2019.04.28. @Budapest, Millenáris Park

Már 26. alkalommal rendezik meg 2019-ben a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált, a nemzetközi könyves világ jegyzett eseményét, a térség meghatározó szakmai és kulturális fórumát. A Könyvfesztivál a világirodalom és a hazai szellemi élet kiemelkedő képviselői (25 ország közel 100 neves alkotója, 400 hazai és határon túli magyar író, tudós, művész) részvételével kulturális programok sokaságát kínálja: író-olvasó találkozók, felolvasások, dedikálások, irodalmi estek, könyvpremierek, művészkönyv-bemutatók, kerekasztal-beszélgetések, koncertek, színházi bemutatók, kiállítások, filmvetítések várják az érdeklődőket.

A részletekért kattints IDE!

Konyvhet

Éld át a legjobb élményeket az igazival! Találj párra fényképes társkeresőink között!

 

I Bike Budapest Bringás Felvonulás
2019.04.28. @Budapest, Margitsziget

Április 28-án idén is megrendezi a Magyar Kerékpáros Klub a már hagyományos bringás felvonulását piknikkel és egyéb kiegészítő programokkal, amellyel a kerékpáros-közlekedés fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet, ezzel együtt pedig az ahhoz kapcsolódó fejlesztések szükségességére.

A részletekért kattints IDE!

Bringa.[1]

 

Tavaszkert Dísznövény Szakkiállítás és Vásár
2019.04.26. – 2019.04.28. @Budapest, Budai Arborétum

Virágok, növények, kertészeti kellékek és szolgáltatások, gasztronómiai finomságok, természetközeli design alkotások mellett kiállítások, előadások és különféle növényes, zöld programok várnak minden érdeklődőt, három napot át. Ha te is élvezni szeretnéd a tavaszi jó időt és a természet szépségét, látogass el ezen a hétvégén a Budai Arborétumba!

A részletekért kattints IDE!

DisznovenyKiallitas