Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Áprilisi programok kavalkádja

IV. Corvin Szezonnyitó Sörfesztivál
2018.04.18-22. @Budapest, Corvin Sétány

Negyedik alkalommal rendezik meg a Serfőző rendezvények ingyenes szezonnyitó fesztiválját a Corvin Sétányon, mely idén plusz egy, azaz ötödik nappal bővül. A rendezvényen megközelítőleg 25 kiállító, több mint 100 típusú csapolt és üveges sör lesz elérhető.

A részletekért kattints IDE!

Sorfesztival.[6]

 

10. Corvin Moziéjszaka
2018.04.21. @Budapest, Corvin mozi

A Corvin mozi a szokásokhoz hívén idén tavasszal is moziéjszakát tart. Április 21-én este hattól másnap hajnalig lehet filmeket nézni mind a hat teremben egyetlen belépővel. A szervezők ezúttal is az elmúlt hetek-hónapok legsikeresebb filmjeiből válogatnak, amiket egészen friss bemutatók egészítenek ki.

A részletekért kattints IDE!

Corvinejszaka

 

Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra online társkeresőink között!

 

25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál
2018.04.19-22. @Budapest, Millenáris Park

Immáron 25. alkalommal rendezik meg a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált, a nemzetközi könyves világ jegyzett eseményét, a térség meghatározó szakmai és kulturális fórumát. A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál hagyományosan vendégül látja a világ legrangosabb íróit, költőit, akik közül a díszvendég veheti át Budapest Főpolgármesterétől a Budapest Nagydíjat. A Könyvfesztiválon évről évre díszvendégként mutatkozik be egy-egy ország, régió kultúrája, irodalma, könyvkiadása, idén Szerbia mutatja be kortárs irodalmát és kultúráját.

A részletekért kattints IDE!

Konyvfesztival

 

Startup Safary Budapest
2018.04.19-20. @Budapest

A kétnapos startup fesztiválon ismét benézhetünk a legizgalmasabb budapesti startupok és tech cégek irodáiba, ezzel együtt pedig az ott dolgozók hétköznapjaiba is. Megnyílik többek között a Prezi és a Google is, részt vehetünk irodatúrákon, de beszélgetős reggeliken, képzéseken, workshopokon és szakmai előadásokon is. Összesen 300 programból válogathatunk, többféle témában, és mivel a szervezők is tudják, hogy a válogatás egy nehéz feladat, összeállítottak 13 tematikus útvonalat (journey), a designtól kezdve a robotokon és fintechen túl a lifestyleig.

A részletekért kattints IDE!

StartupSafary2

 

Örömteli programok, melyek kettesben még nagyszerűbb élmények! Találd meg párod diplomás társkeresőink között!

 

Tavaszkert Dísznövény Szakkiállítás és Vásár 2018
2018.04.20-22. @Budapest, Budai Arborétum

Áprilisban újra Tavaszkert Dísznövény Szakkiállítás és Vásár lesz a Budai Arborétumban! Virágok, növények, kertészeti kellékek és szolgáltatások, gasztronómiai finomságok és természetközeli design alkotások mellett kiállítások, előadások és különféle növényes-zöld programok várják az érdeklődőket idén is.

A részletekért kattints IDE!

Disznoveny

 

WAMP – Design Szabadon
2018.04.22. @Budapest, Erzsébet tér

Április 22-én a Föld napján tartja első kültéri vásárát a WAMP Design az Erzsébet téren, ahol a legújabb tavaszi kollekciók is bemutatkoznak. Az idei Föld napja kiemelt témája a műanyagmentes világ. A hazai tervezők is nagy figyelmet fordítanak a fenntarthatóságra, hiszen a minőségi anyagokból, nagy odafigyeléssel készült kisszériás termékeik kevésbé terhelik környezetünket az egyre nagyobb környezeti kihívást jelentő fast fashionnel szemben. A te döntéseden is múlik, hogy visszafordítható lesz-e még a folyamat!

A részletekért kattints IDE!

WampDesign

 

Slow Market
2018.04.21. @Budapest, Akvárium Klub

Természetes, friss, különleges finomságokra, organikus szépségápolásra, hiteles népi, kortárs művészekre és persze tavaszi hangulatra számíthatunk április 21-én, a Slow Marketen az Akvárium Klubban. Slow Food termelők, éttermek az ország különböző régióiból jönnek a Slow Living Hungary Egyesület és a nemzetközi Slow Food közösség tagjaiként.

A részletekért kattints IDE!

SlowMarket

 

Szívesen részt vennél a tavaszköszöntő programokon, de nincs párod? Nézz szét budapesti társkeresőink között!