Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Színes programajánló nem csak az édesség szerelmeseinek

 

Édes Napok Budapest
2019.09.13. – 2019.09.15. @Budapest, Szent István tér

Az Édes Napok Budapest csokoládé- és édességünnepe Európa negyedik legnagyobb szabadtéri édességfesztiválja. Szeptember 13. és 15. között, a Szent István téren számos magyar cukrászda is bemutatkozik a legnagyobb gyártók mellett, a csokoládé- és desszertpaletta minden részét végig lehet majd kóstolni, miközben a háttérben jazz és komolyzenei koncertek szólnak.

A részletekért kattints IDE!

EdesNapok


Édes élmények várnak Rád is! Még nincs párod, akivel elmehetnél? Ismerkedj budapesti társkeresőinkkel!


IX. Zebegényi Sárkányfesztivál

2019.09.14. – 2019.09.15. @Zebegény, Sárkánydomb

A Dunakanyar kétnapos családi fesztiválja remek alkalom a nyár levezetésére, s egyben az őszre hangolódásra, a Zebegényi Sárkányfesztivált már 9. alkalommal rendezik meg a páratlan panorámával rendelkező Sárkánydombon. A sárkánykészítés mellett további workshopok, jógaórák, kézműves vásár és finom ételek várják az idelátógatokat, ráadásul idén kiemelt figyelmet szánnak a szervezők az ökotudatosságnak is.

A részletekért kattints IDE!

Sarkanyfesztival.[1]

 

XXIII. Vegetáriánus Fesztivál
2019.09.14. – 2019.09.15. @Budapest, Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

A környezettudatos szemléletű, ingyenes családi rendezvény táplálkozási szakemberek előadásait, vegetáriánus ételkóstolókat, öko- és bioszemléletű termékbemutatókat kínál – nem csak vegetáriánusoknak! A fesztivál célja, hogy eloszlassa a vegetáriánus étkezéssel kapcsolatos tévhiteket, illetve, hogy rávilágítson arra, hogyan élhetünk egészségesen sok zöldség és gyümölcs fogyasztásával.

A részletekért kattints IDE!

VegaFesztival

 

World Urban Games Budapest
2019.09.13. – 2019.09.15. @Budapest, Régi Nagyvásártelep

A 2020-as tokiói és a 2024-es párizsi olimpia legújabb sportágai és éremesélyes sportolói mutatkoznak be idén szeptember 13. és 15. között Budapesten, az első World Urban Games-en. Azon túl, hogy az ingyenes sport- és zenei fesztiválon a látogatók a versenyprogram hat sportágában induló sportolóknak szurkolhatnak, Talib Kweli és a Chase & Status (DJ set) koncertjét is élvezhetik a helyszínen.

A részletekért kattints IDE!

WorldUrbanGames


Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Nézd meg fényképes társkeresőinket!


Piacok Napja

2019.09.15. @Budapest, Erzsébet tér

Szeptember 15-én,  a nagy érdeklődésre való tekintettel idén másodszor is lesz Piacok Napja, amelyen az Erzsébet tér, egy hatalmas közösségi piaccá változik. A Piacok Napja fő célja, a fogyatékossággal élő emberek által készített, magas színvonalú termékek népszerűsítése.

A részletekért kattints IDE!

PiacokNapja

 

Humen Fesztivál
2019.09.11. – 2019.09.15. @Budapest, több helyszínen

Negyedik alkalommal rendezik meg az őszi LMBTQ kulturális fesztivált, ahol egy izgalmas és összművészeti eseménysorozat várja a nézőket: a fesztivál időszaka alatt filmes, színházi és képzőművészeti programokon vehet részt a nagyközönség. A Humen Fesztivál idén ősszel is elhozza a szivárvány színeit az elfogadás jegyében. Szeptember 11. és 15. között tucatnyi programot kínál a fesztivál: láthatunk öt friss, külföldi filmfesztiválokat megjárt LMBTQ filmet, és négy díjnyertes rövidfilmet, továbbá szerepel a műsoron négy különleges, queer színházi előadás, valamint három fotókiállítás is.

A részletekért kattints IDE!

HumenFesztival.[1]

 

Országos Kaktuszkiállítás és Vásár
2019.09.13. – 2019.09.15. @Budapest, ELTE Füvészkert

Az őszi Országos Kaktuszkiállítás és vásáron Brazília egy kevésbé ismert arcával ismerkedhetünk meg, az ország keleti és déli részén élő szárazságtűrő szukkulensek világa tárul majd az érdeklődők elé a Füvészkertben. A kiállításon láthatóak lesznek a csak Brazíliában honos gömb- és oszlopkaktuszok, a fákon élő vesszőkaktuszok, a díszes fellevelű broméliák és érdekes, élőhelyükön már alig látható tillandsiák is. Mindezek mellett természetesen helyet kapnak a hazai kaktuszgyűjtők féltett kincsei, több száz kaktusz és pozsgás ritkaság Közép-Amerika és Afrika egzotikus tájairól.

A részletekért kattints IDE!

KaktuszVasar


Párban jó programot tervezni! Ismerkedj diplomás társkeresőinkkel!