Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Nőnapi programajánló

II. Debreceni Édességfesztivál és Vásár
2017.03.11-12. @Debrecen, Debrecen Plaza

A II. Debreceni Édességfesztivál 2017 legédesebb hétvégéje Debrecenben! Amivel találkozhatsz: kézműves csokoládé manufaktúrák, torták, sütemények, muffinok, bon-bonok, marcipánok, grillázsok, desszert borok - pálinkák, mézek, lekvárok, házi sütemények, szörpök, mézeskalácsok, cukor és glutén mentes édességek és még számos különlegesség várja az érdeklődőket ezen a hétvégén a Debrecen Plazaban.


Edessegfesztival
 

Elcsábulnál az édes ízekre, de nincs kivel elmenned? Ismerked debreceni társkeresőkkel!

 

VI. Pálinka Fesztivál
2017.03.10-11. @Eger, Törvényház u. 4.

A gyümölcspálinka a magyar kultúra része és a magyar gasztronómia egyik legfőbb értéke. Jó pálinkát inni pedig maga a gasztronómiai élvezet – erről mindenki megbizonyosodhat, aki 2017. március 10-én és 11-én ellátogat az egri Agria Park Díszkertjébe, ahol az ország legkiválóbb pálinkaházai kínálják a lehető legjobb főzeteket, immáron az 6. Pálinka Fesztiválon! Természetesen ételekből sem lesz hiány, hiszen a pálinkák jobban csúsznak egy-egy ízletes fogás mellett, amelyek készítői szintén az ország legjobbjai közül kerülnek ki. A hangulatról mindkét nap neves fellépők és szuper koncertek gondoskodnak!


Palinkafesztival


Nincs kivel közös programokat tervezni? Nézz szét egri társkeresőink között!

Vegan Sunday Market X Steiner Kristóf
2017.03.12. @Budapest, ANKER'T

Robog tovább a Vegan Sunday Market, a Vegan Food Fest csapatának vasárnapi vegán piaca, mégpedig ez alkalommal Steiner Kristóffal. Az Anker't -et egy nap erejéig közösségi piactérré alakítják: így a piac mellett főző workshopokkal, kerekasztal beszélgetésekkel és olyan közösségi terek megteremtésével készülnek, amely tovább mutat egy egyszerű vasárnapi piacoláson.


Vegan

 

Szoboszlói Toros napok
2017.03.10-12. @Hajdúszoboszló, Szent István Park

A Szoboszlói Toros napok nyitja meg a hajdúszoboszlói gasztrokulturális programok sorát az idei évben is! A rendezvény célja a hagyományaink ápolása, a régmúlt disznóvágások hangulatának felidézése! A fesztiválon számos népi és táj jellegű étel mellett, lelket melengető magyar pálinkák és borok is szerepelnek a gasztronómiai kínálatban a változatos programok mellett! Fald fel Szoboszlót! Toros ételek kritikus mennyiségben!


TorosNapok

 

IX. Budapesti Orosz Bál nőnap alkalmából
2017.03.11. @Budapest, Marriott Hotel

Kilencedik alkalommal rendezik meg a Budapesti Orosz Bált, amelyet hagyományosan a Nőnap jegyében szerveznek. Az elmúlt nyolc alkalom egyértelműen bebizonyította, hogy ez a bál a legelegánsabb magyarországi orosz rendezvény, egy multikulturális művészeti esemény, ahol a tánc, az ének, a kulináris élvezetek alapján találkoznak egymással a vendégek. 2017 érdekessége, hogy első alkalommal hívtak meg tatár művészeket, akik látványos orosz és tatár műsorral szórakoztatják a vendégeket.


OroszBal

 

Rád is várnak a színes programok! Nincs kivel elmenned? Nézd meg fényképes társkeresőinket! 

Hooligans Nőnapi Koncert
2017.03.11. @Szombathely, Agora Savaria, Szombathelyi Kulturális Központ

A Hooligans dalait mindenki jól ismeri már, hiszen a rádiók kedvence szinte minden slágerük. A karácsonyi koncertjükön a Magyar Virtuózokkal nagy sikert arattak és most ismét egy ünnep, éspedig nőnap alkalmából adnak fergeteges koncertet. Gyere és tombolj te is a Holligans-szal.


Hooligans

Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra szombathelyi társkeresőink között!