Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Nőnapi programajánló

Nőnapi borvacsora a budapesti ARAZ Étteremben
2018.03.08. @Budapest, Dohány utca 42-44.

Borvacsora a hölgyek napján 2018. március 8-án 19 órától - Parfüm, illat és varázslatos ételek – Nőnap alkalmából az ARAZ-ban. Legyen ez a nap különleges! Lepd meg kedvesed nőnapon egy igazán varázslatos, ötfogásos borvacsorával az ARAZ Étteremben! Barka Áron – Chef de Cuisine feledhetetlen gasztronómiai fogásai tökéletesen harmonizálnak a melléjük rendelt kiváló minőségű borokkal. A háttérben hangulathoz illő élő zene szórakoztatja a vendégeket, a hölgyeknek pedig 10% kedvezményt biztosítanak a borvacsora árából!

A részletekért kattints IDE!

arazhotelnonapiborvacsora

 

Nőnapi Borkóstoló
2018.03.08. @Budapest, Sofitel Budapest Chain Bridge

2018. március 8-án Magyarország borásznői összejönnek, hogy együtt ünnepeljék a nőnapot a borszerető közönséggel. A borkóstolók terepe általában a férfiaké, ezen a napon azonban megkülönböztetett szeretettel várják a hölgyvendégeket is. A jegyek ára tartalmazza a borok, valamint a Sofitel Budapest Chain Bridge konyháján készült borkorcsolyák kóstolását, továbbá a vizet.

A részletekért kattints IDE!

noiborkostolo

 

Nincs kivel közös programot tervezni? Nézz szét budapesti társkeresőink között!

 

Nőnapi Retro Fesztivál
2018.03.10. @Sopron, Novomatic Aréna Sopron

Nőnapi Retro Fesztivál lesz 2018. március 10-én Sopronban a Novomatic Arénában. Fellépnek: Zoltán Erika, Kasza Tibor (nagy koncert), Ámokfutók, Desperado, Kozmix, TNT, DJ Szatmári & Jucus. Ha szereted a retro zenét, neked is mindenképp ott a helyed Sopronban, a Nőnapi Retro Fesztiválon!

A részletekért kattints IDE!

retrononapifesztival

 

IX. Szegedi Toros és Pálinkafesztivál
2018.03.08-11. @Szeged, Széchenyi tér

Mindenkit vár egy igazi magyar eszem-iszom fesztivál 2018. március 8-11. között Szegeden! A 4 napos rendezvénnyel az igazi falusi disznótoros hangulatot hozzák Szeged szívébe, a Széchenyi térre. Finomabbnál finomabb toros ételek, böllérverseny, káposztafőző verseny, neves magyar fellépők, mókás vetélkedők és „malacságos” nyeremények várnak mindenkire. Magyar disznótoros azonban nincs jó pálinka nélkül… így a remek ételek mellett, az eddigi évekhez hasonlóan most is igazi pálinkakülönlegességekkel készülnek a kiállítók.

A részletekért kattints IDE!

torospalinka

 

Érezd jól magad a programokon párban! Nézz szét szegedi társkeresőink között!

 

Hóvirágünnep az Alcsúti Arborétumban
2018.02.04. – 2018.03.15. @Alcsútdoboz, Alcsúti Arborétum

A mediterrán hóvirágmező az arborétumban több mint 2 és fél hektáron terül el. A kora tavasszal nyíló hóvirágok között, 7 hóvirágfaj, 24 fajtája tekinthető meg Magyarország legeredetibb angolparkjában. Az ország legnagyobb, egybefüggő hóvirágszőnyege várja kirándulóit, a több mint 40 hektáros egykori főhercegi kertben! A fővárostól mindössze 40 kilométerre, Tata és Székesfehérvár között, a szépséges Váli-völgyben fekszik az Alcsúti Arborétum.

A részletekért kattints IDE!

hovirag

 

FotóFesztivál Budapest 2018
2018.02.28. – 2018.04.30. @Budapest

A Budapest FotóFesztivál, a nagyközönség számára nyitott kiállítás sorozat keretében mutatja be a kortárs és a klasszikus magyar és nemzetközi fotográfia értékeit. Az évente megrendezett fesztivál a kortárs magyar és nemzetközi fotográfiai szcénát és a közönséget rendszeresen összehozza, összeköti. A rendezvény sorozatot a közönség számára befogadható programok - workshopok, múzeumpedagógiai események, kortárs, fiatal fotóművészeti szakmai események, portfolio review, photobook workshop - színesítik.

A részletekért kattints IDE!

fotofesztival.[1]

 

XIII. Csalamádé Fesztivál
2018.03.10. @Budapest, Múzeum krt. 4.

XIII. Csalamádé Fesztivál lesz 2018. március 10-én. Egy fesztiváldömping előtti, zeneileg sokszínű, ingyenes (becsületkasszás) fesztivál, csalamádés zsíroskenyér-kóstolással! Tervezett fellépők: CsótányDzsó, Duckshell, TransNomad, Sorbonne Sexual.

A részletekért kattints IDE!

csalamadefesztival

 

Ha szeretnél a hozzád illő társ oldalán részt venni a programokon, nézz szét fényképes társkeresőink között!