Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Itt a tavasz!

Magyar Orchidea Társaság tavaszi kiállítása
2016.03.11-14. @Budapest, Vajdahunyadvár
Az elmúlt években bemutatták látogatóiknak az esőerdők lenyűgöző és különleges orchideáit, amelyek nálunk kevésbé ismertek. Ez alkalommal visszatérnek ahhoz az orchideához, amely a leginkább megtestesíti mindenki számára az "orchideát", amely szinte már szobanövénynek számít, mégis sok titkot rejteget még. Sok gyönyörű példányt bemutatnak a kiállításukon a botanikai fajok és a hibridek közül, és természetesen rengeteg tavasszal nyíló különleges és illatos egyéb orchideát is.

Nőnapi Gyertyafény Expressz vacsoravonat
2016.03.08. @Budapest Nyugati pályudvar

Romantikus utazás, finom ételek és kellemes zenei élmények a hangulatos étkezőkocsikban. A gyertyafényes vacsorához borszakértő által kiválasztott minőségi borokat szolgálnak fel. A vacsoravonat színvonalas zenei programja keretében Viczián Gábor zongorista szórakoztatja a vendégeket, akik különleges hangulatú nosztalgia étkezőkocsikba válthatnak jegyet, többek között – a több mint 100 éves – Teakfa Orient étkezőkocsiba, valamint Albert Flórián, a Császár nevét viselő Albert kocsiba, és a Budapest étkezőkocsiba.

VII.Szegedi Toros és Pálinkafesztivál
2016.03.11-15. @Szeged, Széchenyi tér

 
Immáron hetedik alkalommal kerül megrendezésre a magyar hagyományokat őrző Toros és Pálinkafesztivál.  Finomabbnál finomabb toros ételek, Böllérverseny, Káposztafőző verseny, neves magyar fellépők, mókás vetélkedők és „malacságos” nyeremények várnak 2016-ban is mindenkire. Magyar disznótoros azonban nincs jó pálinka nélkül… így a remek ételek mellett, az eddigi évekhez hasonlóan most is igazi pálinkakülönlegességekkel készülnek a kiállítók.

Finom italok és ételek, amit kár lenne kihagyni, csak mert nincs kivel elmenned. Nézd meg szegedi társkeresőinket!


Retro Édesség és Marcipán Fesztivál
2016.03.14-15. @Budapest, Akvárium Klub


Egy hely, ahol találkozik a múlt és a jövő édessége. Egy hely, ahol minden felnőtt újra átélheti, milyen érzés volt gyerekként kakasos nyalókával a téren ücsörögni, s megtapasztalhatja, milyen érzés a mai kor gyerekének kézzel gyártott marcipánkülönlegességeket majszolni. Édességkóstolóval, gyerekprogramokkal (arcfestés, bohócelőadás), s különleges koncertekkel várunk minden érdeklődőt.

Március 15. Ünnepe – Kölyöknap
2016.03.13. @Budapest, Bajor Gizi park 1.


Szeretettel vár a Magyar Nemzeti Színház minden érdeklődő kisgyermeket, családot a március 13.-án Gyerek nap alkalmából. Az érdeklődni vágyók elsajátíthatják a csákó készítés, illetve a mézeskalács-huszár díszítés mesterségét. Később a Pannonia Sacra Katolikus Általános Iskola diákjainak előadását láthatják Gere Edit tanárnő vezetésével. Végül a Kákics együttes és Gula Miklós koncertbe szőtt eseményjátéka dallal, tánccal szól majd kicsinyeknek.
Örömteli programok, melyek kettesben még nagyszerűbb élmények! Találd meg párod budapesti társkeresőink között!