Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Ünnepi programajánló

Debreceni Édességfesztivál és Vásár
2018.03.17-18. @Debrecen

2018-ban a szervezők kétszer annyi kiállítóval, kétszer annyi édességkülönlegességgel, Hajdú-Bihar Megye legnagyobb torta szépségversenyével várják a látogatókat a Debreceni Édességfesztiválra és Vásárra! Amivel találkozhatsz: kézműves csokoládé manufaktúrák, torták, bon-bonok, marcipánok, grillázsok, zsanna-manna, tea különlegességek, mézek, lekvárok, házi sütemények, szörpök, mézeskalácsok, cukor és glutén mentes édességek, mézeskalácsok, sajtkülönlegességek, és még számos különlegesség várja az édességet kedvelőket.

A részletekért kattints IDE!

EdessegFesztival

 

Szívesen részt vennél az édes programokon, de egyedül nincs kedved menni? Ne maradj ki a színes programokból azért, mert nincs párod! Nézd meg debreceni társkeresőinket!


VIII. Gyulai Kolbász- és Sódarmustra

2018.03.16-18. @Gyula, Várkert

Az igazi sódar formás és vörös színű, omlós, igazi füstölt ízű és illatú... Ha ellátogatsz a VIII. Gyulai Kolbász- és Sódarmustra rendezvényre, te is megkóstolhatod nem csak a gyulai sódart, hanem a kolbászt is, melyeket a helyi termelők fognak elhozni a rendezvényre, így igazi húskészítményeket szerezhetsz be húsvétra, közvetlenül a termelőktől. A számos ízletes húskészítmény mellett szórakoztató programok hada is várja mindazokat, akik Gyulán töltik ezt a hétvégét.

A részletekért kattints IDE!

Kolbaszfesztival.[3]

 

Orchidea és Bromélia Kiállítás és Vásár
2018.03.15-18. @Budapest, Vajdahunyadvár

A négy napos kiállítás során a több száz virágzó, illatos orchidea között kiemelt szerepet kapnak a Dendrobium nemzetség különböző fajai és hibridjei. Ebből a hatalmas fajgazdagságból az érdeklődők megtekinthetnek több száz különleges, egzotikus, színes, illatos orchideát, közöttük több olyan új hibridet is, amelyek már lakásban is eredményesen virágoztathatók. A múzeum földszintjén pedig teljes lesz a kínálat a hazai és külföldi kertészetek orchideáiból, egyéb növényeiből.

A részletekért kattints IDE!

Orchidea

 

Érezd jól magad a programokon párban! Nézz szét budapesti társkeresőink között!

 

Csokoládé és Édesség Fesztivál
2018.03.17-18. @Tata, Günter Aréna

Első alkalommal rendeznek Csokoládé és Édesség Fesztivált Tatán! Kézműves csokoládék, ínycsiklandó édességek, bemutatók, gyerek programok, csokievő verseny, tombola és zenei programok várják a látogatókat 2018. március 17-18. között a Tatai Új Sportcsarnokban.

A részletekért kattints IDE!

TataiEdessegfesztival

 

SaveGame2 Független Videojáték Kiállítás
2018.03.17. @Budapest, Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont

A SaveGame2 a korábbi gamer rendezvényektől eltérően, más nézőpontból igyekszik teret adni a videojátékosok idősebb és fiatalabb korosztályának – a klasszikus retro/vintage/árkád/modern gaming életérzés mellett kiemelten fókuszál a VR technológia, a közösségi média és a ma divatos irányzatok képviselőire, mint a youtuberek és a követőik találkozási pontjaira – akár a virtuális, akár a valós térben, valamint a meghívott indie játékfejlesztőkkel, asztali- és társasjáték forgalmazókkal lesz lehetőség találkozni, eszmét cserélni.

A részletekért kattints IDE!

SaveGame

 

Részt vennél a legjobb programokon, de nincs kivel? Ismerkedj éppen online társkeresőinkkel!

VI. Füredi Tavaszi Fesztivál
2018.03.15-18. @Balatonfüred

Március 15-én sokszínű és gazdag programsorral ünnepli Balatonfüred városa a forradalom és szabadságharc születésnapját. A minden korosztályt megszólító fesztivál műfaji sokszínűségével tartalmas időtöltést kínál életkortól függetlenül. Megelevenedik a márciusi forradalom, reformkori séta, Esszencia koncert, fiktív dokumentumfilm vetítése és a megosztó Hamvas Béla. A fesztivál részeként ezúttal a 150 éves balatoni vitorlázás is szerepet kap.

A részletekért kattints IDE!

FurediTavasziFesztival

 

Március 15. – Programok a Budai Várban
2018.03.15. @Budapest, Budai Vár

A nemzeti ünnep alkalmából több intézmény is változatos programokkal várja az érdeklődőket. A március 15-i vásár a budai várban immár több, mint egy évtizedes múltra tekint vissza, de évről évre egyre több izgalmas kiállító csatlakozik az ünnepi rendezvényhez. A Budavári Vásári Forgatagban a magyar terményé, alapanyagé a főszerep. Termelők, élelmiszer előállítók és vendéglátósok együtt vállalkoznak arra, hogy a legnagyszerűbb hazai ízeket bemutassák a szélesebb közönségnek. Március 15-én légy ott te is a Budai Várban, és ünnepeld az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulóját.

A részletekért kattints IDE!

Marcius15.[1]